Wednesday, September 5, 2012

Στο Βόλο στείλαν τον Φρανκο σήμερα το πρωί

Ο ιδιόρυθμος αλλά αγαπητός αυτός Ιταλός ...

που βρισκεται 30 χρόνια στο νησί μας, μετέφεραν σήμερα το πρωί με το περιπολικό της αστυνομίας στπ flying cat 6, όπου με συνοδεία θα μεταφερθεί στο Βόλο. Αυτό γίνεται για πολλόστη φορά, το θέμα είναι αν θα γυρήσει πίσω... ???



mail από αναγνώστη !!!

2 comments:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ .... ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΝΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ .ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ,ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,)ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ReplyDelete
  2. ο κυριος φρανκο , που το πιο μεγαλο καλο που χει κάνει στο νησι ειναι η θεση του γελωτοποιού που κατείχε δίπλα στον βασιλια κασιδοκωστα, τάχει παίξει απο πολυ καιρο.
    πριν 2 χρονια έβριζε τον δημαρχο στην παραλία
    περσυ τον ειδα που τράκαρε μενα ποδηλατο μεθυσμένος, και αρχισε να βριζει τον οδηγο του αυτοκίνητου που σημειωτέον ηταν σε ακινησία,
    σχεδον καθε βραδυ οπου πίνει εκει και θα κοιμηθεί!
    το καλύτερο που μπορεί να του συμβεί ειναι να τον κάνουν εισαγωγή σε κανα ιταλικο ίδρυμα να γλιτώσει κιαυτος να γλιτώσουμε και μεις
    φθάνει πια....
    γεμίσαμε τρελούς

    ReplyDelete