Thursday, January 16, 2014

Φωτογραφίες ΣΟΚ: Έβαζαν παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά! Ντοκουμέντα φρίκης από τα αρχεία της Χρυσής Αυγής


Φωτογραφίες ΣΟΚ: Έβαζαν παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά! Ντοκουμέντα φρίκης από τα αρχεία της Χρυσής Αυγής

Μικρά παιδιά με τα χέρια υψωμένα όπως οι ναζί. Δίπλα τους, άνδρες με καπέλα και μπλούζες της Χρυσης Αυγής γελούν και χαιρετούν ναζιστικά. Ο δολοφόνος του Παύλου ΦύσσαΓιώργος Ρουπακιάς και ο "πυρηνάρχης" της Νίκαιας, επίσης χαμογελούν και χαιρετούν όπως οι ναζί! 


Είναι μόνο δυο από τις δεκάδες φωτογραφίες φρίκης από τα έργα τις ημέρες της Χρυσής Αυγής.
Είναι ντοκουμέντα φρίκης που οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανασύρουν από τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών βουλευτών και μελών του κόμματος.

Στις φωτογραφίες καταρρίπτονται ξανά όσα υποστήριξε ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο άνθρωπος που το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου μαχαίρωσε και σκότωσε στον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι. Εμφανίζεται σε φωτογραφία μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, εμφανίζεται να χαιρετά, χαμογελαστός, ναζιστικά μαζί με τον "πυρηνάρχη" της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, επίσης προφυλακισμένο για τη δολοδονία Φύσσα.








Φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του Πατέλη δείχνουν τουλάχιστον 10 στελέχη της Χρυσής Αυγής, κυρίως από τον «πυρήνα» της Νίκαιας, να φορούν στολές παραλλαγής και να κρατούν αυτόματα όπλα σε χώρους εκπαίδευσης και σε κατασκήνωση στους καταρράκτες του ποταμού Νέδα. 

Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες κοπέλας-μέλους της Χρυσής Αυγής να κρατά πιστόλι ή άλλες στελέχη να εκπαιδεύονται, να βάζουν στο κεφάλι του «αντιπάλου» τους πιστόλι. 
Σε μια φωτογραφία, ένα άτομο σημαδεύει με πιστόλι ένα ζευγάρι. 



















Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές «οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν μεσαία μέλη της «Χρυσής Αυγής» να κρατούν όπλα και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο βουλευτών του κόμματος, αλλά και των δύο στελεχών από την περιοχή του Πειραιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επιβεβαιώνουν την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης. Ακόμη δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του άτυχου 35χρονου, στο Κερατσίνι». 

Όλα αυτά μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως την Κυριακή μέσω του Έθνους, με τον Ηλία Κασιδιάρη να ποζάρει στο δωμάτιό του έχοντας στην αγκαλιά του ένα Καλάσνικοφ. 












No comments:

Post a Comment