Wednesday, February 5, 2014

ΓΣ Αλμυρού-Σκιάθος 2-0

ΓΣ Αλμυρού-Σκιάθος 2-0

Με δύο γκολ του Αλέκου Αραπίτσα στο πρώτο ημίχρονο, ο ΓΣ Αλμυρού κέρδισε σήμερα 2-0 τη Σκιάθο στον εξ αναβολής αγώνα που διεξήχθη στο "Αθ. Ραγάζος" και πέτυχε τη 12η νίκη του στο πρωτάθλημα. Τα γκολ σημειώθηκαν σε διάστημα τριών λεπτών, στο 25' και το 28'. Ο Κώστας Σταματίου ανέφερε ότι "μετά τα γκολ, το ματς παίχθηκε στο κέντρο, με τον βαρύ αγωνιτικό χώρο να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών", ενώ ο Σταύρος Σταμπουλής επισήμανε πως δίκαια κέρδισε ο ΓΣΑ, καθώς "εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι σε δύο περιπτώσεις που οι δικοί του παίκτες έχασαν την μπάλα, δεν είχαν καλή αμυντική συμπεριοφά με αποτέλεσμα να βρεθεί σε θέση για γκολ ο Αραπίτσας". Πρόσθεσε ότι στο β' ημίχρονο η Σκιάθος είχε την υπεροχή χωρίς όμως τις μεγάλες ευκαιρίες. Σε δύο φάσεις πρωταγωνίστησε ο Ν. Μιαρίτης, στην πρώτη, πρόλαβε κι έδιωξε ο Χαλάτσης στο ύψος της μεγάλης περιοχής, στη δεύτερη γυριστή κεφαλιά του έφυγε άουτ.
Ντεμπούτο με τον ΓΣ Αλμυρού στη βασική ενδεκάδα έκανε ο 17χρονος Ραφαήλ Μιχόπουλος που αποκτήθηκε από τον Πρωτεσίλαο, έπαιξε ως αλλαγή επίσης για πρώτη φορά ο Ρολάν Κεμάλλι, ενώ η Σκιάθος αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες για ακόμη μία αγωνιστική.
Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Χαλάτσης, Φαράντος, Κουρτέλης, Μιχόπουλος, Νικηφοράκης, Στ. Τσιάτσιος (46' Μπούσης), Χειλάς (60' Κεμάλλι), Γ. Παναγιώτου, Χατζέλας, Αλ. Αραπίτσας (75' Γ. Αραπίτσας), Τσίπη.
ΑΟ Σκιάθου: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης (83' Σαρρής), Δ. Μιαρίτης, Ελ. Πρίφτι, Καμπουρέλης, Γκάγκας, Σταμέλος (67' Ναλμπάντης), Μουτζούρης, Λέτσος, Τσάγγαρης, Ν. Μιαρίτης
- See more at: http://www.magnesiasports.gr/index.php/football-menu/epsth/a-epsth/item/13352-γσ-αλμυρού-σκιάθος-2-0#sthash.m5BOfDEJ.dpuf

No comments:

Post a Comment