Wednesday, July 2, 2014

Margot Robbie: "Γιατί εμφανίστηκα ολόγυμνη στο The Wolf Of Wall Street"

Margot Robbie: "Γιατί εμφανίστηκα ολόγυμνη στο The Wolf Of Wall Street" (pics+vid)

Η απόφαση να βγει κάποιος ολόγυμνος σε μία ταινία δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή η σκηνή θα τη δει όλος ο κόσμος και θα σε κυνηγάει για το υπόλοιπο της ζωής σου.


Αν έχεις ωστόσο τα κάλλη της Margot Robbie, τα οποία άπαντες θαύμασαν στην ταινία «The Wolf Of Wall Street» η απόφαση γίνεται λίγο πIο εύκολη. Ή μήπως όχι; Η ίδια απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δυσκολεύτηκε με τις γυμνές σκηνές, αλλά ήταν ένα ρίσκο που άξιζε να πάρει προκειμένου να συμμετάσχει σε μία τέτοια παραγωγή.
Η 23χρονη ηθοποιός, που αυτή τη στιγμή θεωρείται το πιο καυτό όνομα στο Χόλιγουντ και ενδεχομένως το πιο όμορφο «μέλος» του, σκεφτόταν με νευρικότητα ότι οι γυμνές φωτογραφίες της θα κυκλοφορούσαν στο Ίντερνετ. 
Όπως είπε στο βρετανικό περιοδικό LOOK: Το γυμνό είναι διαφορετικό στις μέρες μας λόγω του Ίντερνετ. Σκεφτόμουν ότι αφού θα το κάνω αυτό, θα το βλέπω για πάντα στο YouTube, σε διάφορες παραλλαγές, σε slow-motion, διάφορα.
Αφού στάθμισε τα υπέρ και τα κατά, η Αυστραλιανή ηθοποιός αποφάσισε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να κάνει προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Σκορσέζε. 
«Υπάρχουν σενάρια μέσα στα οποία υπάρχει γυμνό, αλλά χωρίς λόγο. Είναι γυμνό για το γυμνό. Με αυτό δε συμφωνώ. Όταν όμως το γυμνό είναι πράγματι απαραίτητο για την ιστορία, δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Αν δικαιολογείται από τον υποδυόμενο χαρακτήρα, τότε πρέπει να υπάρχει». 
Ερωτηθείσα τέλος αν είχε ποτέ ερωτευτεί ως έφηβη τον Ντι Κάπριο, απάντησε κατηγορηματικά όχι.
Πηγή: patrasevents.gr

No comments:

Post a Comment