Wednesday, November 19, 2014

EasyJet: ίσως προστεθούν δρομολόγια από το Μπέλφαστ προς τα ελληνικά νησιά το 2015

Η προσθήκη ενός νέου αεροσκάφους της EasyJet στη βάση της εταιρίας στο Μπέλφαστ μέσα στο 2015, μπορεί να οδηγήσει στο να ξεκλειδώσουν δρομολόγια προς τα ελληνικά νησιά, τονίζει η διευθύντρια της easyJet για την αγορά του Ην. Βασιλείου, Sophie Dekkers.
«Μέχρι στιγμής διαθέτουμε πέντε αεροσκάφη Airbus A319 στο Μπέλφαστ, τα οποία καλύπτουν προορισμούς μακρινών αποστάσεων και μεταφέρουν 196 επιβάτες το καθένα. Του χρόνου θα έχουμε τέσσερα αεροσκάφη A319 και ένα A320, το οποίο μεταφέρει 180 επιβάτες αλλά μπορεί να πετάξει σε μακρινότερους προορισμούς. Με αυτό το αεροσκάφος μπορούν να ξεκλειδώσουν δυνατότητες δρομολογίων προς τα ελληνικά νησιά ή τα Κανάρια νησιά και προσφέρεται μεγαλύτερο εύρος επιλογών στη διεύρυνση του δικτύου μας στην αναζήτηση νέων προορισμών», δήλωσε η κ. Dekkers.
Όπως είπε, ο δρόμος για νέα δρομολόγια ανοίγεται μετά και την αύξηση 21,5% που κατέγραψε η εταιρία στα ετήσια κέρδη προ φόρων, τα οποία για το δωδεκάμηνο που λήγει τον Σεπτέμβριο του 2014, διαμορφώθηκαν στα 581 εκατ. λίρες, έναντι των 478 εκατ. λιρών το προηγούμενο δωδεκάμηνο.
Επιπλέον, το διάστημα αυτό η επιβατική κίνηση σημείωσε αύξηση 7% και διαμορφώθηκε στα 64,8 εκατ. επιβάτες και το ποσοστό των διαθέσιμων θέσεων στις πτήσεις της εταιρίας αυξήθηκε κατά 5,1% στα 71,5 εκατ., εκ των οποίων σχεδόν το 91% καλύφθηκαν.

Πηγή: http://www.tornosnews.gr/

No comments:

Post a Comment