Monday, November 24, 2014

Βράβευση της τουριστικής καμπάνιας της Κρήτης στη Philoxenia

Βραβείο για την προβολή και προώθηση της νέας τουριστικής καμπάνιας "Crete, the island inside you", κέρδισε στη διεθνή έκθεση Philoxenia στην Θεσσαλονίκη η Περιφέρεια Κρήτης.
Η τιμητική βράβευση έγινε από τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), παρουσία αρχών, φορέων, εκθετών και πλήθους κόσμου και το βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ.Χρήστο Πάλλη, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. 
Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του νησιού συμμετέχει στην 30η Διεθνή Έκθεση Philoxenia που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη και οι πύλες της κλείνουν την Κυριακή. 
Η Κρήτη, έχοντας πλέον ενιαία επικοινωνιακή ταυτότητα, η νέα διαφημιστική καμπάνια της «Crete: the island inside you» συνεχίζει το ταξίδι της στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας. Η συγκεκριμένη έκθεση παραμένει σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να αναδείξει ο,τι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς, εμπλουτίζοντας την Eλληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού. 
Στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia ο Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) από το 1990 βραβεύει κάθε χρόνο, τα καλύτερα έντυπα (brochures) και τις καλύτερες ιστοσελίδες Ελληνικών Τουριστικών Γραφείων, με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη της πληρέστερης και ακριβούς ενημέρωσης των καταναλωτών που ενδιαφέρονται για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Η επιλογή των καλύτερων εντύπων και site πραγματοποιείται από Επιτροπή Βράβευσης, στην οποία συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του τουριστικού κόσμου.

Δείτε τα βίντεο...

Πηγή: http://www.tornosnews.gr/

No comments:

Post a Comment