Thursday, July 2, 2015

Πρόεδρος Ε.Ξ. Σκιάθου: "Ας συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη την περίφημη Ελληνική Φιλοξενία"

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, κ. Κουκουλάκης Μάκης δηλώνει για τις πολιτικές εξελίξεις και τις επιπτώσεις τους στον τουρισμό:


"Αγαπητοί επαγγελματίες της Σκιάθου,


Δυστυχώς βιώνουμε μια κατάσταση όπου ελάχιστοι από εμάς περιμέναμε. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και πρωτόγνωρες για όλους μας. Παρ΄ολα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε την απαραίτητη ψυχραιμία. Αυτή τη στιγμή προέχει η σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος και  η σωστή εξυπηρέτηση των τουριστών στο νησί, διότι αυτοί είναι η τωρινή μας διαφήμιση. Πρέπει όλοι μας να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την άνετη και φιλόξενη διαμονή τους. Προς το παρόν το έχουμε πετύχει στον βέλτιστο βαθμό και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε.
Οφείλουμε όλοι οι φορείς του νησιού να είμαστε ενωμένοι για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα που ήδη υπάρχουν ή πρόκειται να υπάρξουν.  
Οι κρατήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, όμως σε περίπτωση που αντιστραφεί το κλίμα από Δευτέρα, θεωρώ πως θα υπάρξει επάνοδος.
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους αμόδιους φορείς (ΣΕΤΕ, ΠΟΞ, ΞΕΕ) και υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για όλα τα θέματα που μας αφορούν.
 Η Ένωση Ξενοδόχων είναι δίπλα στους επαγγελματίες του νησιού για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


 Ας συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη την περίφημη Ελληνική φιλοξενία. 

Πρόεδος Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου
Κουκουλάκης Μάκης"

No comments:

Post a Comment