Saturday, August 1, 2015

Bρετανίδες δημοσιογράφοι σε Σκιάθο και Κέρκυρα

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμός θα καλύψει μέρος των δαπανών για την έλευση Βρετανίδων δημοσιογράφων σε Σκιάθο και Κέρκυρα.
Αναλυτικά, ο ΕΟΤ ενέκρινε δαπάνη αεροπορικού εισιτηρίου Λονδίνο-Σκιάθος-Λονδίνο στις 31 Ιουλίου  μετ’ επιστροφής στις 3 Αυγούστου για την βρετανίδα ταξιδιωτική συντάκτη κα. Linda Bird η οποία θα επισκεφτεί την Σκιάθο. Σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού
για την πραγματοποίηση σχετικού αφιερώματος στο βρετανικό περιοδικού Tatler και ειδικότερα στο ένθετο “Tatler Spa Guide 2016”. Το εν λόγω αφιέρωμα θα προβάλει τη Σκιάθο ως
ιδανικό προορισμό τουρισμού ευεξίας σε ένα από τα πλέον δημοφιλή περιοδικά της Μ. Βρετανίας. Σημειώνεται, ότι το ειδικό τεύχος Tatler Spa Guide έχει κυκλοφορία 84.18 αντίτυπα, ενώ ο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού είναι άτομα υψηλού μορφωτικού και εισοδηματικού επιπέδου.
Επίσης, ο ΕΟΤ ενέκρινε τη δαπάνη δύο αεροπορικών εισιτηρίων Λονδίνο-Κέρκυρα-Λονδίνο στις 26 Σεπτεμβρίου  μετ’ επιστροφής στις 03 Οκτωβρίου για την βρετανίδα ταξιδιωτική συντάκτη κ. Katie Wood και την φωτογράφο κα. Mary Bradley, οι οποίες θα επισκεφθούν την Κέρκυρα. Σκοπός του ταξιδιού τους είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση δισέλιδου αφιερώματος για λογαριασμό της βρετανικής εφημερίδας Sunday Post. Σημειώνεται, ότι το εν λόγω αφιέρωμα θα προβάλει τη Κέρκυρα ως ιδανικό προορισμό διακοπών στην δημοφιλή εφημερίδα της Σκωτίας, με εβδομαδιαία κυκλοφορία 375.000 αντίτυπα, ενώ παράλληλα θα παραχωρηθούν και φωτογραφίες ελεύθερες δικαιωμάτων προς τον ΕΟΤ.
Πηγή: http://www.tornosnews.gr/

No comments:

Post a Comment