Saturday, August 1, 2015

Στη Σκιάθο έχετε πάει; Μήπως είναι καιρός;

Είναι φημισμένη για τις παραλίες της αλλά και για τη νυχτερινή ζωή της. Το καταπράσινο νησί των Σποράδων είναι ιδανικό για κοσμική ζωή αλλά και για επαφή με τη φύση. Εκεί θα δείτε το σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και θα κάνετε βόλτες στην Παλιά Πόλη και τα σοκάκια της.
Από το παλιό λιμάνι με το Μπούρτζι μπορείτε να επιβιβαστείτε σε καϊκια που θα κάνουν το γύρο του νησιού και μπορούν να σας αφήσουν σε όποια παραλία θέλετε ή να σας πάνε στη Σκόπελο και την Αλόννησο για μονοήμερη εκδρομή. Το νησί έχει και πολλές πεζοπορικές διαδρομές οπότε αν θέλετε να εξερευνήσετε το μέρος μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιο από τα μονοπάτια που είναι καλοδιατηρημένα.
Οι παραλίες της Σκιάθου είναι φημισμένες και στις περισσότερες το πράσινο φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Οι Κουκουναριές είναι η πιο χαρακτηριστική αλλά υπάρχουν τόσες πολλές που όρεξη να έχετε να γυρνάτε. Τα Λαλάρια είναι η δεύτερη παραλία του νησιού που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε αρκεί να είστε διατεθιμένοι να μετακινηθείτε με καραβάκι αφού δεν υπάρχει οδική πρόσβαση.

Read more: http://www.newsbomb.gr/

No comments:

Post a Comment