Wednesday, August 26, 2015

Σκιαθος - Βραβευση του δημοσιογράφου Γιάννη Αποστολίδη

Ο Ομιλος Επιχειρηματιών Σκιάθου βραβεύει για την 6χρονη προσφορά του στο νησί της Σκιάθου τον δημοσιογράφο Ιωάννη Αποστολίδη.
Η βράβευση θα πραγματοποιηθέι στο ξενοδοχείο La Piscine Art Hotel και ώρα 21.00 από τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Ιωάννη Κουκουλάκη.


mail από αναγνώστη 

1 comment:

  1. Γνώρισα τον Γιάννη πριν 1 χρόνο και λίγους μήνες, όταν ήρθε στο Βόλο και μου ζήτησε να συνεργαστούμε για να εκδώσουμε το περιοδικό της Σκιάθου. Δέχτηκα αμέσως γιατί αυτό το εγχείρημα ήταν μέσα και στα δικά μου σχέδια...

    Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση στην αρχή της συνεργασίας μας, ήταν η αποδοχή και η εκτίμηση που είχαν για το πρόσωπό του οι επιχειρηματίες του νησιού. Και όπως κατάλαβα στη συνέχεια αυτό δεν ήταν τυχαίο. Ο Γιάννης δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη που να μη διαφημίσει τη Σκιάθο. Είτε σε προσωπικό επίπεδο με τις τόσες γνωριμίες που διαθέτει, είτε σε επαγγελματικό αφού έχει όταν και όποτε θελήσει χώρο και χρόνο που του παρέχουν έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα μεγάλης εμβέλειας στα... άπειρα ρεπορτάζ που κάνει συνεχώς για το νησί. Η εξωστρέφεια και η επικοινωνία είναι το ζητούμενο για την ενίσχυση του τουριστικού προφίλ ενός τόπου... Και ο Γιάννης Αποστολίδης το καταφέρνει αυτό πολύ καλά.

    Η βράβευση αυτή από τον Όμιλο Επιχειρηματιών Σκιάθου, τιμά και τον ίδιο αλλά και τους ανθρώπους του Ομίλου, που αναγνωρίζουν έτσι την εξαετή προσφορά του. Τέτοιες ενέργειες έχουν κυρίως ηθική βαρύτητα και δίνουν την απαιτούμενη “ώθηση” για να συνεχίσει κάποιος το έργο του.

    ReplyDelete