Tuesday, April 19, 2016

Μεγάλη διαφημιστική προβολή από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου για το Πάσχα

Πλήθος συνεντεύξεων και ομιλιών πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Μάκη Κουκουλάκη την προηγούμενη βδομάδα, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια, με σκοπό την προώθηση της Σκιάθου για την περίοδο του Πάσχα.

Στα πλαίσια της ανάδειξης του νησιού ως Πασχαλινός τουριστικός προορισμός, παραχωρήθηκαν συνεντεύξεις στους πανελλήνιας εμβέλειας ραδιοφωνικούς σταθμούς, Παραπολιτικά FM και Sport FM (εκπομπή Travel&Drive), καθώς και στην τηλεοπτική εκπομπή "Παράθυρο στη Θεσσαλία" του Astra TV.
Αξιόλογη ήταν η συμμέτοχη του κ.Κουκουλάκη, ως βασικός ομιλητής στην 1η ημερίδα Τουριστικού Managment και Marketing που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan College, παρουσία των σπουδαστών του κολεγίου, με σκοπό την προώθηση του νησιού όχι μόνο ως ταξιδιωτικό αλλά και ως επαγγελματικό προορισμό.
Παράλληλα, η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου έχει συνάψει συνεργασία με 5 ραδιοφωνικούς σταθμούς για την προβολή του νησιού μέσα από διαφημιστικά σποτ και για τις διενέργειες διαγωνισμών κατά την Πασχαλινή περίοδο.
Τέλος, να επισημάνουμε πως σημαντικές προσπάθειες καταβάλλονται από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, για την παρουσία ενός τηλεοπτικού καναλιού κατά τη διάρκεια του Πάσχα στο νησί για την ανάδειξη του, ως ξεχωριστό ταξιδιωτικό προορισμό.


Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου

No comments:

Post a Comment