Wednesday, May 11, 2016

«Μαθαίνω για τα δάση» Το σεμινάριο εκπαιδευτικών στη Σκιάθο

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, στo πλαίσιο του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση», οργανώνει το 2ο Θερινό Σχολείο στη Σκιάθο από 1-5 Ιουλίου 2016. Στο Θερινό Σχολείο υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής 40 εκπαιδευτικών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και 10 εκπαιδευτικών από χώρες μέλη του Διεθνούς Δικτύου.

Συνδιοργανωτές είναι η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, ο Δήμος Σκιάθου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος». Σας επισυνάπτουμε το προσωρινό πρόγραμμα. Το σεμινάριο αφορά αποκλειστικά εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο Δίκτυο. Για την επιλογή τους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όσοι/-ες εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Θερινό Σχολείο μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00 ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στον παρακάτω υπερσύνδεσμο http://goo.gl/forms/ZLYYf4fp3e.
Από κάθε σχολείο έχουν δικαίωμα συμμετοχής έως και τρεις εκπαιδευτικοί. Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν στις προσωπικές τους διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μετά την επιλογή των συμμετεχόντων και για την έγκυρη συμμετοχή τους στο Θερινό Σχολείο, θα πρέπει να καταβληθεί από τον/την καθένα/-μια το κόστος εγγραφής (10 ευρώ), καθώς και το αντίστοιχο κόστος της μετακίνησης, σύμφωνα με τις παρακάτω τιμές των ακτοπλοϊκών, μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. Σε περίπτωση μεταγενέστερης ακύρωσης της συμμετοχής το κόστος εγγραφής δεν επιστρέφεται.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η ΕΕΠΦ εξασφάλισε για τη μετακίνηση σας (Βόλος- Σκιάθος και Άγιος Κωνσταντίνος – Σκιάθος) έκπτωση 30% για τα συμβατικά πλοία και 20% για τα ταχύπλοα: 1) Μετακίνηση από το Βόλο – Σκιάθο (με επιστροφή):36€ με το συμβατικό και 66€ με ταχύπλοο. 2) Μετακίνηση από Άγιο Κων/νο – Σκιάθο (με επιστροφή): 50€ με το συμβατικό και 66€ με ταχύπλοο.
Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν για τον τρόπο καταβολής του παραπάνω ποσού. Το κόστος διαμονής και μετακίνησης βαραίνει τους/τις εκπαιδευτικούς. Οι διοργανωτές θα προσφέρουν τρία γεύματα. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης από 10.00- 15.00, με την κα Χριστίνα Θεοδωρίκα (τηλ: 210 3224944, εσωτ.104).
Με Φιλικούς χαιρετισμούς,
Για την ΕΕΠΦ, Νίκος Πέτρου
& Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Υπεύθυνος Συντονισμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων,Σταμάτης Σκαμπαρδώνης.

Πηγή: www.skiathoslife.gr

No comments:

Post a Comment