Wednesday, September 28, 2016

Συνέχεια ενεργειών προβολής της Σκιάθου στην Ολλανδία από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου

Έπειτα από την επιτυχημένη διοργάνωση του ταξιδιού γνωριμίας έγκριτων Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων,
οι οποίοι είχαν την ευκαιρία για στοχευμένες συναντήσεις με επαγγελματίες και φορείς του νησιού, όπως επίσης  και γνωριμία με τον προορισμό, η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου φιλοξενεί την έγκριτη δημοσιογράφο – blogger Lianne van Veen.

Η κα. van Veen θα παραμείνει στη Σκιάθο από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της προωθητικής δράσης «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς», που το Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας διοργανώνει  για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σε συνεργασία με τον T/O TUI που προσφέρει τα αεροπορικά εισιτήρια στους συμμετέχοντες. 

Η δράση έχει σκοπό να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) με αγωγό τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης. 

Η blogger, έχει επιλεχθεί με βάση το προφίλ του blog που διαθέτει, συμβάλλοντας στην ευρύτερη προβολή των ελληνικών προορισμών στο ολλανδικό κοινό. Όλο το υλικό των bloggers θα αναρτάται στο προσωπικό τους ιστολόγιο και στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης www.Ilovegriekenland.nl. η οποία θα έχει τη μορφή ενός μοντέρνου και επίκαιρου οδηγού για την Ελλάδα με 100 προορισμούς. 
Η κυρία Lianne van Veen, διαχειρίζεται το δημοφιλές blog www.travel.blog.nl , με 25.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, και συνεργάζεται επίσης και με το αντίστοιχα δημοφιλές blog www.hotel.blog.nl . 

Η δράση για την ανάδειξη της Σκιάθου συνδιοργανώνεται με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και της εταιρίας συμβούλων προβολής, MTC GROUP.

πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου

No comments:

Post a Comment