Tuesday, April 18, 2017

Η Σκιάθος στην έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού

O Δήμος Σκιάθου ξεχώρισε στη πρώτη του συμμετοχή στην έκθεση εναλλακτικών μορφών τουρισμού Sea & Tourism Expo, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 7  έως και 9 Απριλίου.

Το νησί της Σκιάθου ως τιμώμενος προορισμός από τους διοργανωτές κέρδισε τις εντυπώσεις από επαγγελματίες και κοινό που επισκέφτηκε την έκθεση. Περίπου 20.000 επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δράσεις  που μπορεί κάποιος να βρει στη Σκιάθο. Καθ’ όλη  τη διάρκεια του τριήμερου, σε μια έκθεση αφιερωμένη στον θαλάσσιο τουρισμό, δίνονταν πληροφορίες για τον καταδυτικό και  αλιευτικό τουρισμό, τα θαλάσσια σπορ, τις δραστηριότητες του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου, αλλά και γενικότερες πληροφορίες σε όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το νησί.
Σκοπός της δημοτικής αρχής αποτελεί η συνέχεια της προσπάθειας προβολής των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, διότι εκτός από την ποιότητα των επισκεπτών που ενδιαφέρονται για αυτές, είναι και δράσεις που μπορεί κάποιος να  συναντήσει για αρκετούς μήνες μέσα στον χρόνο, κάτι που θα βοηθήσει στην πολυπόθητη επέκταση της τουριστικής μας περιόδου.
Τον Δήμο Σκιάθου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  Παναγιώτης Διολέττας και ο δημοτικός σύμβουλος  Δημήτρης Γιολδάσης. Επίσης στη Sea & Tourism Expo 2017 παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου όπως και Σκιαθίτες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς του θαλάσσιου τουρισμού.
πηγή: www.taxydromos.gr

No comments:

Post a Comment