Wednesday, March 14, 2012

Τι θα γίνει με την καθαριότητα κ. Αντιδήμαρχε μας....

Σε λιγότερο από έναν μήνα ξεκινάει και επίσημα πλέον η τουριστική σαιζόν που τόσο περιμέναμε. Σε ένα μήνα από τώρα θα έχουμε Πάσχα, άντε να δούμε άμα θα έχει κανένας λεφτά για να έρθει στο νησί μας...

 Έχουν φτάσει και τα ναύλα στον ουρανό. Που να βρει λεφτά μια τετραμελής οικογένεια? Δυστυχώς σε αυτά τα θέματα δε μπορούμε να επέμβουμε εμείς. Μπορούμε να έπεμβουμε σε άλλα όμως.
     Πότε θα ξεκινήσει ο Δήμος να καθαρίζει και να ετοιμάζει το νησί ??? Πότε θα ξεκινήσουν να καθαρίζουν τις παραλίες? Πότε θα γίνουν οι συντηρήσεις της ΔΕΗ? Εντάξει σαν λαός είμαστε της τελευταίας στιγμής αλλά μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουν όλα αυτά? Μήπως κάπιοι εκεί μέσα στον Δήμο πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους από την χειμερία νάρκη που έχουν πέσει? Μήπως αυτή η νοοτροπία έχει φέρει την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση? Τόσα γίναν, σε τόσο τραγική κατάσταση έχουμε φτάσει και μυαλό ακόμα δεν έχουμε βάλει. Πως θα μεγαλώσουμε τη σαιζόν κύριε Αντιδήμαρχε όταν οι πρώτοι επισκέπτες που έρχονται στο νησί βλέπουν μία βρώμικη και εγκατελειμένη πόλη? Για πες μας τι θα γίνει με τα τραπεζοκαθίσματα? Πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά ? Όταν γίνονται τόσες προσπάθειες από τους ιδιώτες του νησιού γιατί πρέπει πάντα κάποιος δημόσιος υπάλληλος να τα καταστρέφει όλα? Μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε να κινούμαστε? Οι παραλίες μέχρι πότε θα έχουν τα χάλια που έχουν τώρα? Έχετε μεριμνήση ή θα τρέχουμε πάλι τελευταία στιγμή για να τα ετοιμάσουμε και να γλυτώσουμε το ρεζιλίκι???

Εγώ θα είμαι εδώ και θα περιμένω. Ελπίζω να αλλάξει το σκηνικό γιατί κουραστηκα. Ειλικρινά κουραστηκα να μη γίνεται τίποτα. Κουράστηκα να έχουμε τη νοοττροπία της τελευταίας στιγμής. Κουράστηκα να μου φταίνε πάντα οι άλλοι και ποτέ εγώ. Κουράστηκα να βλέπω τα οχήματα να καθαρίζουν τους δρόμους Μεγάλη Έβδομαδα. Κουράστηκα να έρχεται Μαϊος για να καθαριστούν οι παραλίες. Κουράστηκα να εξηγώ στους τουρίστες τι φταίει και το νησί είναι ακόμα "κλειστό".

Σας παρακαλώ κάντε κάτι να αλλάξει αυτή η κατάσταση γιατί δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω να τα ανέχομαι όλα αυτά. Και όπως σας είπα.... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!!

source: γράμμα από αναγνώστη...

No comments:

Post a Comment