Monday, April 2, 2012

Διαβάστε το εβδομαδιαίο οροσκοπιό σας εδώ..


 
                                      Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε τις αναγκαίες λύσεις στα προβλήματα σας και θα πετύχετε το καλύτερο με τις τολμηρές κινήσεις σας. Θα είστε όμως αντιδραστικοί σε οποιονδήποτε ανεπιθύμητο έλεγχο τώρα, και κάποιες φορές θα είστε θυελλώδεις στην συμπεριφορά σας, ειδικά στο χώρο εργασίας σας. Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε νέα έργα. Θα ήταν πιο βολικό να τα αναβάλετε προκειμένου να αποφύγετε τυχόν λάθη. Εάν εργάζεστε ομαδικά, θα είστε πολύ δραστήριοι και θα έχετε την πρωτοβουλία. Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι σας θα το εκτιμήσουν αυτό. Μην σπαταλάτε τον χρόνο και τον εαυτό σας σε λάθος κατευθύνσεις. Μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά πράγματα από την άλλη εβδομάδα.
Ορισμένοι από εσάς ίσως να υποχρεωθείτε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για να υπογράψετε μια νέα οικονομική σύμβαση. Κάποιος που διαμένει στο εξωτερικό μπορεί να σας προσφέρει μια δελεαστική οικονομικά προσφορά ή κάποια συνεργασία. Το έργο αυτό έχει το δυναμικό για μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη. Επομένως, οι προσπάθειες σας θα επιφέρουν επιτυχία. Στην αισθηματική σας ζωή θα
δώσετε και θα πάρετε αγάπη, ενώ θα αναθερμάνετε την σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας και θα έχετε εκπλήξεις και υποστήριξη.

 

                                Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα η πίεση στην εργασία σας είναι πιθανόν να αυξηθεί, επομένως, είναι αναγκαίο να λάβετε μέτρα ώστε να μην αναλάβετε επιπρόσθετες ευθύνες που επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Η σωστή κατανομή των ευθυνών θα είναι χρήσιμη για να διατηρήσετε την σταθερότητα. Θα προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες και η εβδομάδα αρχίζει με τα καλύτερα δυνατά δεδομένα για σας. Κάποια άτομα θα γίνουν οι σωστοί σας σύμβουλοι τώρα. Θα προβάλετε τις ιδέες σας, και θα κάνετε όνειρα για το μέλλον τα οποία θα είστε σε θέση να τα πραγματοποιήσετε. Βελτιώνεται η ενεργητικότητα σας όλο και περισσότερο.
Στα οικονομικά σας θα επιλέξετε μια εναλλακτική λύση, αν και κάποια γεγονότα θα σας κάνουν να κάνετε θυσίες καθώς θα θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους γύρω σας, ενώ κάποια οικονομικά προβλήματα θα σας αγχώσουν επειδή θα πρέπει να τα διαχειριστείτε μόνοι σας. Στην αισθηματική σας ζωή θα αισθάνεστε ελεύθεροι και οι αδέσμευτοι θα έχετε θετικές εξελίξεις. Θα είστε σε θέση να δείτε τα τυφλά σημεία στην συναισθηματική σας ζωή, και θα επιδιώκετε να απελευθερώσετε την ψυχή σας και τα συναισθήματα σας. Θα έχετε τον έλεγχο πάνω στον σύντροφο σας και θα ξέρετε τι θέλετε και τι μπορείτε να πετύχετε.

 

                                  Δίδυμοι: 21 Μαΐου - 21 Ιουν
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα μερικές καλές ειδήσεις θα σας κάνουν να περάσετε μια φανταστική χρονική περίοδο. Τώρα θα είστε πιο ανταγωνιστικοί, ιδίως στο χώρο εργασίας σας. Θα συμμετέχετε σε ποικίλες κοινωνικές δραστηριότητες και θα είστε πιο εκλεκτικοί στις παρέες σας, τις οποίες θα τις βρίσκετε διασκεδαστικές. Μην αφήσετε τους φόβους σας να σας δημιουργούν απογοήτευση. Θα λάβετε την επιβεβαίωση που θέλετε στην δουλειά σας. Θα συνεχίσετε την επαγγελματική σας αναρρίχηση, παρά τα εμπόδια που θα υπάρξουν μέχρι να φτάσετε στο επίπεδο που επιθυμείτε.
Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν σταθερά παρά το γεγονός ότι θα πάρετε τολμηρά ρίσκα σε νέα εγχειρήματα. Εάν όμως διαπραγματευθείτε μια πώληση, περιμένετε για μια καλύτερη προσφορά. Όσοι από εσάς, επενδύσετε, μπορείτε να αναμένετε μεγάλη επιτυχία. Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε πολύ κοινωνικοί και πολύ απασχολημένοι και θα κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες. Ο σύντροφος σας, θα σας δώσει την υποστήριξη που χρειάζεστε και η οποία θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε την ψυχολογία σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή αναταραχές σε σχέση με κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος.

 

                                  Καρκίνος: 22 Ιουν - 22 Ιουλ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε εποικοδομητικές ιδέες και η ενέργεια σας θα είναι αυξημένη. Σχέσεις που δεν σας εκφράζουν πλέον, θα τις απομακρύνετε από την ζωή σας. Θα κάνετε μια νέα αρχή στην κοινωνική ζωή σας. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να βρεθείτε με όσους σας εκτιμάνε και ανταποκρίνονται στην ευαισθησία σας, και σας ενθαρρύνουν να φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων σας. Στην εργασία σας θα είστε σχολαστικοί και ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις, διατηρώντας την ψυχραιμία μας, και δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες.
Στα οικονομικά σας θα ανησυχείτε και θα κάνετε κάποιες δαπάνες για τον εαυτό σας αλλά θα φοβάστε και τον ανταγωνισμό. Κάποια εμπόδια θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσετε την στρατηγική σας. Κάντε αλλαγές στα αρχικά σας σχέδια, έτσι ώστε να έχετε μακροπρόθεσμα εύνοια. Στην αισθηματική σας ζωή, σε ό, τι κάνετε, δεν θα υποχωρήσετε. Μερικοί από εσάς μπορεί να βρείτε μια νέα σχέση καθώς τον τελευταίο καιρό έχει βαλτώσει η ερωτική σας ζωή. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να χρειαστεί να προετοιμαστείτε για κάποιες αλλαγές που θα έρθουν στο δρόμο σας. Μιλήστε με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε, αν έχετε ανάγκη από ενθάρρυνση.

 

                                        
                                    Λέων: 23 Ιουλ- 23 Αύγ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αν επιλέξετε να τολμήσετε το ξεκίνημα νέων έργων την κατάλληλη στιγμή, θα κερδίσετε. Εάν εργάζεστε ομαδικά, προσέξτε τα άσκοπα λόγια με συναδέλφους ή συνεργάτες σας. Ο μεγαλύτερος εχθρός σας, θα είναι τα νεύρα σας. Τώρα θα επικεντρωθείτε στη διασκέδαση και θα κάνετε καλή εντύπωση στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα προβάλετε τις ικανότητες σας στους γύρω σας πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να λάμψετε, να αποδώσετε και να πάρετε την αναγνώριση που θέλετε.
Στα οικονομικά σας διαφαίνεται απροσδόκητη βελτίωση. Μπορεί να είναι μια οικονομική βοήθεια από ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή μια ξαφνική αύξηση του κεφαλαίου σας από την επιχείρηση σας. Θα πάτε καλά επειδή θα έχετε κάνει καλό προγραμματισμό. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι καλή και θα απολαύσετε χαρούμενες στιγμές. Τα προσωπικά προβλήματα σας φαίνεται να επιλύονται, και θα αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Αν είστε μόνοι, ο ρομαντισμός σας θα είναι έντονος, βάζοντας σας σε μια πειραματική διάθεση. Θα έχετε πολλά φλερτ και θα αποπλανήσετε το αντίθετο φύλο.

 

                                   Παρθένος: 24 Αυγ - 22 Σεπ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα η ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας σας θα είναι καλή. Αν νιώθετε ότι είστε υπερφορτωμένοι με ευθύνες σε σχέση με το έργο που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας, θα είστε σε θέση να τις διεκπεραιώσετε εύκολα. Μερικοί από τους συναδέλφους σας θα είναι σε διάθεση να συνεργαστούν μαζί σας. Η καριέρα σας ενισχύεται και θα κάνετε νέες διασυνδέσεις οι οποίες είναι πολύ πιθανό να συνδράμουν σε θετικά αποτελέσματα. Προσέξτε μόνο τις συγκρούσεις που πιθανόν να υπάρξουν καθώς θα είστε σε εσωτερικό αναβρασμό. Θα αισθάνεστε πολύ δυναμικοί και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τα θέματα που σας απασχολούν.
Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις χάρη στις προσπάθειες σας για βελτίωση. Θα πάρετε οικονομικά ρίσκα, ιδιαίτερα αν έχετε επιχείρηση. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι γεμάτη με νέες εικόνες, ανθρώπους και ανάλαφρο φλερτ. Αν είστε δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας ως προς τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Δώστε προσοχή στα σχόλια που σας κάνουν κάποια άτομα για την σχέση σας, ειδικά αυτά τα οποία σας επηρεάζουν. Θα επιδιώκετε τώρα να ζήσετε ρομαντικές καταστάσεις και να ανοίξετε την καρδιά σας στον σύντροφο σας.

 

                                        
 
                                   Ζυγός: 23 Σεπτ - 22 Οκτ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα θα συνειδητοποιήσετε αρκετά πράγματα σε σχέση με την εργασία σας και θα κατανείμετε σωστά τον χρόνο σας. Η αυξημένη ενεργητικότητα σας θα σας επιφέρει εύνοιες και νέα επιτεύγματα. Οι αγώνες σας μπορεί να σας δώσουν κάποιο πλεονέκτημα, αλλά προσπαθήστε να μην υπερβείτε τα όρια σας. Οι επιχειρηματίες μπορείτε να προσβλέπετε σε ευνοϊκές εξελίξεις και νέα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πιέζεστε καθώς τα πάντα θα κυλίσουν ευνοϊκά. Αν κάτι καθυστερήσει ή δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλετε, μην προσπαθείτε να το διορθώσετε τώρα. Αν συνεχίζετε να πιέζετε τον εαυτό σας, θα έχετε εσωτερική πίεση.
Στα οικονομικά σας μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια σκαμπανεβάσματα και ως εκ τούτου, είστε υποχρεωμένοι να πάρετε κάποιες μικρές προφυλάξεις όσον αφορά τις δαπάνες σας. Οι επενδύσεις και η κερδοσκοπία θα είναι κερδοφόρες. Κάποιοι από εσάς θα χαρείτε με την επικύρωση ενός δανείου που από καιρό περιμένετε. Στην αισθηματική σας ζωή θα είστε ευτυχισμένοι και θα είστε μια πηγή δύναμης για τον σύντροφο σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι για να χαλαρώσετε από το φορτωμένο πρόγραμμα σας. Αν είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για μια νέα γνωριμία.

 


                                            Σκορπιός: 23 Οκτ - 22 Νοε

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε κάποια προβλήματα και εμπόδια στην εργασία σας. Εξοπλίστε τον εαυτό σας με μεγάλη υπομονή και σχεδιάστε κάθε σας κίνηση. Εάν έχετε επιχείρηση, θα είστε σε θέση να διευρύνετε το πελατολόγιο σας και να έχετε επιπλέον κέρδη. Πολύ σύντομα, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ πιο εύκολα και θα λάβετε επιτέλους την αναγνώριση που σας αξίζει. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με πρόσωπα που εμπιστεύεστε καθώς η συμβολή τους θα είναι πολύτιμη και μπορεί να οδηγήσει σε εποικοδομητικό διάλογο με προοπτική την άνοδο της παραγωγικότητας. Διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας, ιδιαίτερα εάν θέλετε τα πάντα να είναι σε τάξη και θέστε σε εφαρμογή νέες επιλογές.
Στα οικονομικά σας θα έχετε την ικανότητα της σωστής και συνετής διαχείρισης. Μπορεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα σε κάποιο ταξίδι, είτε για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, αλλά θα βρείτε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημα σας. Στην αισθηματική σας ζωή θα έχετε καλή επικοινωνία με τον σύντροφο σας και θα νιώθετε έντονα συναισθήματα. Θα επιδιώκετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματα του συντρόφου σας και μην λαμβάνετε υπόψη τις αρνητικές γνώμες των άλλων. Θα πρέπει να απαλλαγείτε από τις αρνητικές σκέψεις σας. Μην αφήνετε τις μικρές λεπτομέρειες να επηρεάσουν την σχέση σας.

 

                                    Τοξότης: 23 Νοε - 21 Δεκ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείτε την ανάγκη για νέες εμπειρίες και θα αναδείξετε τα καλά σημεία σας και τα ταλέντα σας ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα κάνετε μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές συμφωνίες. Μπορείτε να περιμένετε νέες προσφορές εργασίας που θα είναι σημαντικές για το μέλλον σας. Οι ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας θα είναι αρκετές. Μην εκνευρίζεστε αν ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας κάποια θέματα. Γενικά, θα νιώθετε ασφαλείς στην εργασία σας. Θα ήταν χρήσιμο να περιμένετε αν θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα και να στραφείτε στην βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης.
Στα οικονομικά σας, οι επενδύσεις και η κερδοσκοπία δεν θα είναι επωφελείς γι΄ αυτό δεν θα πρέπει να μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε ακόμα και αν σας έχουν δοθεί ευκαιρίες. Ωστόσο, θα είστε σε θέση να επιτύχετε περισσότερα κέρδη από την εργασία ή την επιχείρηση σας. Στην αισθηματική σας ζωή, αυτή την εβδομάδα δεν θα έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να είστε ειλικρινείς, άμεσοι αλλά και διακριτικοί. Βάλτε μια σειρά προτεραιότητας. Κάποιοι από εσάς ευνοήστε στην επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν είστε σε θέση να αποδεχτείτε την συγγνώμη του.

 

                                     Αιγόκερως: 22 Δεκ - 19 Ιαν

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα οι υποθέσεις σας θα κυλήσουν ομαλά. Θα αισθάνεστε πολύ πιο δυναμικοί και έτοιμοι πραγματικά να διεκδικήσετε το καλύτερο για σας. Θα εκπέμπετε έντονη γοητεία στον κοινωνικό σας περίγυρο και θα έχετε μια θετική πορεία στους στόχους σας. Θα έχετε έναν επιδέξιο τρόπο να φέρετε εις πέρας τις δύσκολες καταστάσεις ενώ θα βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας η οποία ήταν στην αρχική σκέψη σας. Θα στραφείτε στην υλοποίηση των στόχων σας, όμως, καλό θα ήταν να μην αποκαλύψετε τις σκέψεις σας αλλά να δράσετε παραμένοντας συνετοί.
Στα οικονομικά σας, όσοι από εσάς ενδιαφέρονται για την αγορά ακινήτου ή για την διεκπεραίωση ζητημάτων σε σχέση με θέματα ιδιοκτησίας, μπορείτε να προχωρήσετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε ανακαίνιση στο σπίτι σας κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Στην αισθηματική σας ζωή, θα αναζητάτε το φλερτ αλλά και την αγάπη. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα κάνετε μια μικρή έρευνα γύρω από την πορεία της σχέσης σας. Η αποδοχή της αγάπης, ο έπαινος και η ευγνωμοσύνη είναι κάτι που θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστες στιγμές και να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την δύσκολη πραγματικότητα.

 

                           
                                   Υδροχόος: 20 Ιαν - 19 Φεβ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/04 - 08/04)
Αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Μερικοί από σας θα λάβετε καλές ειδήσεις ή χρήματα και αναγνώριση στην εργασία σας. Τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας προτείνουν ενδιαφέρουσες και σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες. Πρώτον και κύριον, θα πρέπει να φροντίσετε για το ξεκαθάρισμα του χάους που δημιουργήσατε. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Όταν φτάσετε στο σημείο όπου νιώθετε ότι όλες σας οι ελπίδες χάνονται, ξαφνικά μπορεί να δείτε καλή τύχη. Να είστε συνετοί στις ενέργειες σας και μην υπερεκτιμάτε τις ικανότητες σας.
Η οικονομική κατάσταση σας θα παραμείνει σταθερή και θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στους κίνδυνους που μπορεί να αντιμετωπίσετε, ιδιαίτερα αν έχετε επιχείρηση. Αν σχετίζεστε με την διαφήμιση ή την πώληση θα έχετε οικονομικά οφέλη. Στην αισθηματική σας ζωή, ο σύντροφος σας θα σας εκφράσει την βαθιά ευγνωμοσύνη του αλλά και τα συναισθήματα του ενώ θα ξέρει πώς να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Γενικά, τον τελευταίο καιρό η ερωτική σας ζωή, τείνει να παραμεληθεί, ενώ θα σας δώσει κάποιες θλίψεις. Εάν η κατάσταση απαιτεί έναν λεπτό χειρισμό, μην χρησιμοποιείτε επαναστατικές μεθόδους.

 

                                       Ιχθείς: 20 Φεβ - 20 Μαρ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (02/02 - 08/04)

Αυτή την εβδομάδα θα είστε υπομονετικοί και θα αντισταθείτε στον πειρασμό να προβάλετε τις απαιτήσεις σας, κρατώντας τα πράγματα υπό έλεγχο. Θα αρχίσετε να βλέπετε θετικά αποτελέσματα και εκείνοι που είναι κοντά σε σας θα σας στηρίξουν. Θα ασχοληθείτε με την προώθηση της σταδιοδρομίας σας και των παραμελημένων προσωπικών σας υποθέσεων. Όσοι από εσάς, υποφέρετε από γενική αδυναμία, θα βρείτε ανακούφιση κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Θα λάβετε καλά νέα σε σχέση με περισσότερα χρήματα και θα έχετε αναγνώριση στην εργασία σας. Όσα περισσότερα κάνετε, τόσο περισσότερο θα ικανοποιήσετε τον εαυτό σας.
Στα οικονομικά σας, ήρθε η στιγμή για να κάνετε νέες επενδύσεις και να θέσετε γερά θεμέλια για το μέλλον. Θα έχετε τύχη σε νέα έργα με ανοδική πορεία. Στην αισθηματική σας ζωή, θα αναζητάτε την αλήθεια και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις καταστάσεις. Βρείτε την χρυσή τομή στην ερωτική σας ζωή, και απολαύστε περισσότερη διασκέδαση με τον σύντροφο σας, προσπαθώντας να ξεφύγετε από την ανησυχία. Δεν πρέπει να φοβάστε να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Κινηθείτε με έξυπνο τρόπο και δείξτε προθυμία να μάθετε περισσότερα πράγματα για τον σύντροφο σας χωρίς να προσποιήστε.

No comments:

Post a Comment