Sunday, February 26, 2012

Αλέκος, ο Μαρινάκης της Σκιάθου...

Προεδράρα, είναι το όνομα στο οποίο ακούει ο Αλέκος Ευσταθίου τον τελευταιο 1,5 χρόνο στην Σκιάθο.
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος του Α.Ο. Σκιάθου έχει μεταμορφώσει την ομάδα ποδοσφαίρου σε ένα πολύ δυνατό συγκρότημα το οποίο πλέον έχει βγει από την αφάνεια και διεκδικεί επάξια την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία. Φέτος το καλοκαίρι μπόρεσε και έφερε ποιοτικούς παίχτες μεγαλύτερων κατηγοριών και σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες, έχει καταφέρει και έχει διημιουργήσει ένα πολυ αξιόμαχο και αξιόπιστο ποδοσφαιρικό υλικό που πλέον χέρεσαι να το παρακολουθείς.
        Η αγάπη του για το ποδόσφαίρο σε συνδυασμό με την αγάπη του για το νησί τον έκανε να αψηφίσει τους δύσκολους οικομικούς καιρούς και ρίχνοντας μεγάλα ιδιωτικά κεφάλαια, με ελάχιστες βοήθεις από επιχειρηματίες και ντόπιους κατοίκους, μπόρεσε και έστησε ιδανικά την ομάδα. Εμείς ευχόμαστε στον Αλέκο κάθε επιτυχία και να συνεχίσει να προσφέρει αυτό που μπορεί για να δουμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνετε και να συνεχίσει να μας προσφέρει έντονες συγκινίσεις όπως φέτος.

     Έντονη είναι και η βοήθεια στον τουρισμό του νησιού, καθως σαν ο μεγαλύτερος τουριστικος πράκτορας που δραστηροποιήτε στην Σκιάθο, καθώς η συνεχόμενη παρουσία του σε διεθνης εκθέσεις και οι τεράστιες προσπάθειες που κάνει για να μη χαθούν πτήσεις από το νησί έχουν μετατρέψει την Σκιάθο σε ένα παγκόσμιο προορισμό όπου χιλιάδες κόσμος επισκέπτεται το νησί κάθε καλοκαίρι ώστε να χαρεί της ομορφίες και συγκινίσεις που προσφέρει ο Παράδεισος του Αιγαίου, η Σκίαθος...

source: γράμμα από αναγνώστη.

4 comments:

  1. Ante proedros kai ston olympiako se ligo kairo...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. aleko de perneis kai to basket...

    ReplyDelete
  4. ftise ta mpoutia na kaneis ypasia lalaki ta leme sto nisi

    ReplyDelete