Monday, August 27, 2012

Γύρισαν την πλάτη στη Μύκονο και προτίμησαν τη Σκιάθο !!!



Η επιθυμία της Ελένης Μενεγάκη και του συντρόφου της για μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Χώρας μετατράπηκε σε καταδίωξη από ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού.
Και οι celebrities παραθεριστές του φετινού Αυγούστου έδειξαν την προτίμησή τους στο κοσμικό νησίτων Σποράδων, γυρίζοντας την πλάτη στις μέχρι πρότινος παραδοσιακές τους επιλογές, όπως η Μύκονος και η Ελούντα της Κρήτης.

Oπως ηταν φυσικο, τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας έκλεψε η παρουσία στο νησί της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου που άφησαν για λίγο τα αγαπημένα τους Αχλα στην Ανδρο έπειτα από πρόσκληση του Δημήτρη Κοντομηνά. Το ζευγάρι επισκέφθηκε τις Βόρειες Σποράδες με το σκάφος του επιχειρηματία, Quintessa. Πρώτος σταθμός ήταν η Σκόπελος και ακολούθησε η Σκιάθος. Το πολυτελές γιοτ αγκυροβόλησε ανοιχτά της παραλίας Μάραθα και φυσικά από την πρώτη στιγμή έγινε στόχος των φωτορεπόρτερ. Το ταξίδι του ζευγαριού στη Σκιάθο είχε και τα απρόοπτά του. Η επιθυμία της 42χρονης παρουσιάστριας και του συντρόφου της για μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Χώρας δεν είχε την ιδανική κατάληξη, αφού μετατράπηκε σε καταδίωξη από ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού. «Κάνω διακοπές, ευχαριστώ», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Ελένη Μενεγάκη στη σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, ενώ ο Μάκης Παντζόπουλος μάλλον τον αγνόησε επιδεικτικά. «Αν θέλεις να με ακολουθήσεις, ακολούθησέ με. Εγώ είμαι σε διακοπές και δεν μιλάω ούτε για τα επαγγελματικά ούτε για το πρόγραμμα των διακοπών μου», ανέφερε on camera η παρουσιάστρια και συνέχισε τον περίπατό της...
Η επιθυμία της Ελένης Μενεγάκη και του συντρόφου της για μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Χώρας μετατράπηκε σε καταδίωξη από ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού.
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε στη Σκιάθο η Κατερίνα Στικούδη, που παράλληλα με τις βουτιές στην παραλία Μπανάνα έκανε και ένα playback perfoming με μπικίνι, χαρίζοντας ευχάριστες οπτικές στιγμές στους λουόμενους και τους θαμώνες του παρακείμενου beach bar. Στο ενδιάμεσο βρήκε τον χρόνο και να διαφημίσει τη συνεργασία της με την Ελλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής στην κάμερα του STAR. Η «είδηση» δεν ήταν η άφιξη της τραγουδίστριας - μοντέλου - ηθοποιού στο νησί, αλλά η αναχώρηση, που πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικό αεροπλάνο.
Αν και αποφεύγουν τα φλας, αυτήν τη φορά δεν δυσανασχέτησαν στην παρουσία του φωτογραφικού φακού. Πάνος Μουζουράκης και Μαρία Σολωμού έπειτα από δύο χρόνια σχέσης δείχνουν μάλλον εξοικειωμένοι με τη δημοσιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως την επιζητούν. Η ηθοποιός βρέθηκε στη Σκιάθο στο πλαίσιο της περιοδείας της παράστασης «Τα βαφτίσια», όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Νίκο Μουτσινά και Αθηνά Οικονομάκου, και ο αγαπημένος της την ακολούθησε προκειμένου να περάσουν ευχάριστες στιγμές μαζί. Απέφυγαν τα κοσμικά μέρη, προτιμώντας ήρεμα ταβερνάκια και στη συνέχεια χαλαρά ποτά σε ροκ μπαράκια.
Th Σκιαθο επέλεξαν για τις πρώτες τους κοινές διακοπές ο Αντώνης Σρόιτερ και η αγαπημένη του, Ιωάννα Μπούκη. Το ζευγάρι, που μετρά ήδη επτά μήνες σχέσης, έφθασε στο νησί με το σκάφος του άνκορμαν Alpha DimAnto και επέλεξε για τη διαμονή του ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή Βασιλιάς. Ο 37χρονος δημοσιογράφος και η 28χρονη makeup artist απέφυγαν τις πολλές βραδινές εξόδους καθώς ξεκινούσαν νωρίς το πρωί με το σκάφος για μπάνιο σε απόμερες παραλίες του νησιού ή στην κοντινή Σκόπελο. Οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει είχαν διαψευστεί και με κοινή εμφάνιση στα τέλη Ιουλίου στο κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος.
Απόβαση στη Σκιάθο
  • To φετινό καλοκαίρι η Σκιάθος είχε την τιμητική της. Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ, Νίκος Βέρτης, αλλά και πολλοί ξένοι celebrities όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα επέλεξαν το νησί για τις διακοπές τους.
Από τον Αλέξη Μίχα

ethnos.gr

No comments:

Post a Comment