Monday, September 3, 2012

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Καταστηματαρχών για το Συρτάκι





Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει προς τις δεκάδες χιλιάδες Βολιώτες, Θεσσαλούς και Έλληνες, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών κάθε είδους Κέντρων Εστιάσεως & Διασκεδάσεως Ν. Μαγνησίας, για τη μαζική συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην παραλία του Βόλου. 
Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου, πάνω από 6.600 χορευτές από τους οποίους οι 5.614 κάλυψαν τις προϋποθέσεις και κατέκτησαν το ρεκόρ Guinness στο συρτάκι, δεν κατέγραψαν μόνο ένα ρεκόρ, αλλά κέρδισαν μια θέση στην καρδιά όλου κόσμου, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα Ενωμένη Μπορεί. 
Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, συνδιοργανώθηκε από την ΕΚΠΟΛ με επικεφαλής τον Κώστα Χαλέβα και το Δήμο Βόλου με επικεφαλής τον δήμαρχο Παναγιώτη Σκοτινιώτη και είχε την υποστήριξη της Les Hirondelles με επικεφαλής τον Γενικό της διευθυντή Κώστα Λεβέντη, τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί, όπως και τους δεκάδες μικρούς και μεγάλους χορηγούς, που υποστήριξαν αυτήν την εκδήλωση ψυχής, συμβάλλοντας καθοριστικά στη μεγάλη επιτυχία της. 
«Πάνω απ’ όλα, ευχαριστούμε απ’ την καρδιά μας, τους χιλιάδες απλούς πολίτες του Βόλου και της Θεσσαλίας που σε συνθήκες βαθιάς κρίσης και απαισιοδοξίας που μαστίζει τον τόπο και τη χώρα μας, έδειξαν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα κι ότι αν ενωθούμε και αγωνισθούμε για να πετύχουμε ένα στόχο που πιστεύουμε, τίποτα δεν είναι αδύνατο κι όλα είναι δυνατά. Αυτή είναι η τεράστια αξία της Αυγουστιάτικης φεγγαρόλουστης βραδιάς που έκανε γνωστό το Βόλο στα πέρατα της οικουμένης», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Μαγνησίας.


magnesianews.gr

No comments:

Post a Comment