Saturday, September 14, 2013

Άραβας έδωσε $500.000 για 15' με την Κρίστεν Στιούαρτ

Βαθύπλουτος πρίγκιπας της Μέσης Ανατολής ήθελε να γνωρίσει τη διάσημη ηθοποιό πάση θυσία. Και θα πλήρωνε ό,τι ζητούσε εκείνη. Έτσι και έγινε.








Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο Cover Media ένας αγνώστων στοιχείων Άραβας πρίγκιπας δέχτηκε να πληρώσει $500.000 (€375.000) απλά και μόνο για μια γνωριμία και μια σύντομη κουβέντα με την αγαπημένη του ηθοποιό, Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Όλα αυτά, όμως, για καλό σκοπό!

Σύμφωνα με τη δημοφιλή στήλη Page Six της New York Post το όλο "ντιλ" κλείστηκε από τον ισχυρό άντρα του Χόλιγουντ, παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν (Harvey Weinstein) με στόχο τα χρήματα να πάνε όλα στο ταμείο για την ανακούφιση των θυμάτων του τυφώνα Σάντι (Hurricane Sandy Relief Fund).

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γουάινσταϊν η Κρίστεν δέχτηκε την πρόταση χωρίς δεύτερη κουβέντα, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ιδιωτικά και ο πρίγκιπας πλήρωσε τα χρήματα σε ρευστό!

Κατά τα άλλα, η 23χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της Μπέλα Σουόν στις βαμπιροταινίες της σειράς "Twilight", λέγεται ότι περνά δύσκολες ώρες καθώς... χάνει τα μαλλιά της.

Φαίνεται πως όσο περνά ο καιρός και αντιλαμβάνεται ότι ο πρώην αγαπημένος της, Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) θα μείνει ακριβώς αυτό… δηλαδή "πρώην" τόσο η στεναχώρια μεγαλώνει και αρχίζει να τη βιώνει μέχρι και σωματικά.

No comments:

Post a Comment