Thursday, May 15, 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κρατερίας Λάζου !!!


Η αγάπη μου για το νησί αλλά και η προοπτική το να αναδειχθεί η Σκιάθος ως ο παράδεισος του Αιγαίου, τόσο στους κατοίκους του αλλά και στους επισκέπτες του,
με έκανε να αποφασίσω να δηλώσω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Ιωάννη Πατσά.
Η εμπειρία που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας για τον Όμιλο Επιχειρηματιών αλλά και για την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου με έχει κάνει να θέλω να προσπαθήσω να προσφέρω και από τα κοινά του Δήμου.
Η ενασχόληση μου με τους παραπάνω φορείς με έκαναν να αποκτήσω εμπειρία τόσο σε τουριστικά όσο και σε κοινωνικά θέματα.
Οι προσπάθειες να διαφημίσουμε το νησί σε τηλεοπτικά κανάλια, έντυπο τύπο και διαδικτυακά είχαν αποτέλεσμα καθώς το 2012 η Σκιάθος ήταν νούμερο 7 σε αναζητήσεις στο Google καθώς επίσης βραβεύτηκε στο money show της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ως ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους Έλληνες το 2012 και 2013. Οι συμμετοχές μας σε Εκθέσεις του εξωτερικού βοήθησαν ώστε να διαφημίσουμε το νησί και εκτός Ελλάδας.
Οι φιλοξενία που προσφέραμε σε 300 άνεργους, η φιλοξενία οδηγών ασθενοφόρου και νοσηλεύτριας για το Κέντρο Υγείας και άλλα πολλά ανέδειξαν το κοινωνικό προφίλ του νησιού μας.
Οι συνεχείς προσπάθειες για καλύτερες συγκοινωνίες και οι επαφές που έχουμε πετύχει με ανθρώπους στα κέντρα αποφάσεων μας κάνουνε να μην πρέπει να τα παρατήσουμε τώρα.
Οι εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο νησί από διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Φίλιππος Τσιάρας, ο Παναγιώτης Τανιμανίδης, η συμμετοχή μας σε εκδήλωση μνήμης του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στην Αθήνα, αναδεικνύουν το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό προφίλ της Σκιάθου.
Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα με γεμίζουν ευθύνη και ζητώ τη στήριξη σας στην ερχόμενες δημοτικές εκλογές ώστε να προσφέρω και εγώ όσα περισσότερα μπορώ για το μέρος όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Με εκτίμηση,
Κρατερία (Ρούλα) Λάζου.

No comments:

Post a Comment