Tuesday, July 15, 2014

Πυρκαγιά εγκλώβισε δύο παιδιά στη Σκιάθο

Πυρκαγιά εγκλώβισε δύο παιδιά στη ΣκιάθοΆμεση επέμβαση της πυροσβεστικής στο φλεγόμενο σπίτι
Κόκκινος συναγερμός χτύπησε το πρωί στην πυροσβεστική υπηρεσία της Σκιάθου


για καπνούς που έβγαιναν από σπίτι στη χώρα του νησιού.
Ρεπορτάζ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΙΑΣ
Στις 11:30 ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία της Σκιάθου όταν γείτονες ενός σπιτιού είδαν καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι.
Αμέσως, στο σημείο έφτασαν 2 υδροφόρα οχήματα της υπηρεσίας με τέσσερις άνδρες και επικεφαλής το διοικητή της πυροσβεστικής του νησιού, κ. Γιώργο Λιακόπουλο.
Η φωτιά έκαιγε την κουζίνα του σπιτιού απ’ όπου πιθανολογείται ότι προκλήθηκε η πυρκαγιά ενώ σε διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν δύο παιδιά. Οι πυροσβέστες έβγαλαν σώα τα παιδάκια ηλικίας 6 και 4 ετών τα οποία κινδύνευαν από τους καπνούς της φωτιάς.
Οι άνδρες της πυροσβεστικής έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά η οποία δεν επεκτάθηκε σε άλλους χώρους αφήνοντας με υλικές ζημιές το δωμάτιο της κουζίνας.
Παρ’ όλο που η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά παραμένει άγνωστη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς, αλβανικής υπηκοότητας, έλειπαν τη στιγμή της εκδήλωσης από το σπίτι καθώς ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά ενώ η μητέρα φαίνεται πως ξέχασε το φαγητό που μαγείρευε εκείνη την ώρα και πετάχτηκε εκτός σπιτιού για δουλειά.
Αύριο οι γονείς αναμένεται να δώσουν κατάθεση στην πυροσβεστική υπηρεσία σχετικά με το συμβάν.

Πηγή: http://www.taxydromos.gr/

No comments:

Post a Comment