Thursday, October 9, 2014

Όταν η Ελένη Μενεγάκη και οι υπόλοιπες παρουσιάστριες της ελληνικής TV τα πέταγαν όλα! (HOT PHOTOS)

Στο βιογραφικό τους έχουν, οι περισσότερες, χρυσά συμβόλαια με μεγάλα κανάκια, φήμη, δόξα και πολλά λεφτά. Οι παρουσιάστριες της μικρής οθόνης μπορεί να είναι πια καλά κορίτσια και να φωτογραφίζονται με δυσκολία για περιοδικά αλλά στο παρελθόν δεν δίσταζαν να τα πετάνε, σχεδόν όλα, έξω και να ποζάρουν στο φακό όπως τις γέννησε η μαμά τους. Ή περίπου έτσι.

Πρώτη στη λίστα είναι η μία και μοναδική Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της μικρής οθόνης, που τα τελευταία χρόνια μετράμε στα δάχτυλα του ενός χεριού τις συνεντεύξεις της, έχει στο δυναμικό της μερικά ενσταντανέ χωρίς ρούχα. Και μπορεί αυτά να ήταν στα πρώτα της βήματα, όμως τα αρχεία μένουν και κολάζουν μέχρι και σήμερα.
Το καλό κορίτσι της σόουμπιζ και της τηλεόρασης, Δούκισσα Νομικού, είναι γνωστό ότι ξεκίνησε την καριέρα του από το μόντελινγκ. Κάπου εκεί λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μη ποζάρει με λάγνο βλέμμα στο φακό αφού η «τέχνη» θέλει και θυσίες. Μία από τις φωτογραφήσεις της που έμειναν στην ιστορία ήταν και αυτή με το Σάκη Ρουβά στην οποία ήταν πιο σέξι από ποτέ.
Αγαπημένο άθλημα της -κάποτε παρουσιάστριας- Νικολέττας Ράλλη ήταν και οι σέξι φωτογραφήσεις. Συνήθως οι συνεντεύξεις της σε περιοδικά συνοδεύονταν και από γυμνές φωτογραφίες ή για να μην είμαστε και υπερβολικοί, από μισόγυμνες!
Τέταρτη στη λίστα η Λάουρα Νάργες. Η Ελληνογερμανίδα με το ναζιάρικο βλέμμα, ξέχασε για λίγο τους καλούς της τρόπους και με τη σειρά της χάρισε στους φαν της αποκαλυπτικά ενσταντανέ που δεν θύμιζαν σε τίποτα κοριτσάκι!
Φημίζεται για το ότι ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα για τίποτα. Η Μαίρη Συνατσάκη, που φέτος μας καλημερίζει από το πρωινό του Ant1, δεν έχει τολμήσει να ποζάρει γυμνή αλλά τις σέξι πόζες της με εσώρουχα τις έχει πάρει. Για τα δεδομένα της Μαίρης, το λες και κόλαση

Kαι μπόνους για τους πιο παλιούς…

πηγή: koolnews

No comments:

Post a Comment