Thursday, October 9, 2014

Άντζελα Δημητρίου: Στην Μύκονο με τον 28χρονο γιο του Θωμά Ρομπόπουλου

Από χθες η είδηση πως η Άντζελα Δημητρίου διατηρεί σχέση με 28χρονο επιχειρηματία, γιο πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν, πως ο νεαρός, Αποστόλης Ρομπόπουλος, είναι θαμώνας στο νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζεται η τραγουδίστρια στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν οι δυο τους είναι απλώς δύο καλοί φίλοι ή τους συνδέει κάτι παραπάνω από μία φιλία.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο διατηρεί κάποια σχέση την οποία κρατάει κρυφή σαν επτασφράγιστο μυστικό. Ο λόγος για τον οποίο δεν θέλει να μοιραστεί με τους θαυμαστές της την σχέση της είναι για να μην την ματιάσουν. Τουλάχιστον έτσι είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο 28χρονος γιος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θωμά Ρομπόπουλου, που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Θεσσαλονίκη φαίνεται πως θαυμάζει την λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου, αφού σε κάθε του έξοδο επιλέγει την πίστα στην οποία εμφανίζεται.

Οι δυο τους, το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκαν στην Μύκονο. Aν η συνάντησή τους ήταν τυχαία ή αν πήγαν μαζί στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου δεν είναι γνωστό.

Ο φακός του mykonos liveTV, τσάκωσε τους δύο φίλους, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον της τραγουδίστριας, σε γνωστή παραλία του νησιού να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το protothema.gr με το περιβάλλον της τραγουδίστριας οι φήμες που την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον 28χρονο διαψεύσθηκαν. Ωστόσο οι ίδιες πηγές επιβεβαίωσαν πως ο Αποστόλος Ρομπόπουλος συχνάζει στο μαγαζί που εμφανίζεται η τραγουδίστρια λόγω στενής φιλίας μεταξύ τους. 



Πηγή: http://www.protothema.gr/ 

No comments:

Post a Comment