Friday, February 27, 2015

Προβολή της Σκιάθου στην μπροσούρα του Thomas Cook

Ο Δήμος Σκιάθου αποδέχθηκε τις χρηματικές δωρεές από την Ένωση καταστηματαρχών, εστιατόρων, ταβερνών και συναφών επαγγελματιών του, από την εταιρεία ΝΤΟΛΦΙΝ Σκιάθου Α.Ε. και από την εταιρεία NΟΤΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Α.Ε. (Skiathos Palace) για τη συμμετοχή στη δαπάνη της διαφημιστικής καταχώρησης του Δήμου  στο έντυπο της εταιρείας «THOMAS COOK».
Η Ένωση  καταστηματαρχών εστιατόρων ταβερνών και συναφών επαγγελματιών διέθεσε το ποσό των 500 ευρώ, η "ΝΟΤΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Α.Ε." επίσης, το ποσό των 500 ευρώ και η  ΝΤΟΛΦΙΝ ΣΚΙΑΘΟΥ Α.Ε. το ποσό των 1.000 ευρώ.
Kατόπιν αυτού ο Δήμος ανέθεσε την παροχή υπηρεσίας διαφημιστικής καταχώρησης του Δήμου στον τουριστικό διαφημιστικό κατάλογο της THOMAS COOK της εταιρείας eSubstance Ltd tradingas Ink , έναντι του ποσού των 6.000 ευρώ.
Εξάλλου, ο Δήμος Τήνου αποφάσισε την προμήθεια 1.500 φυλλαδίων στην ελληνική γλώσσα και 500 φυλλαδίων στην αγγλική γλώσσα 12 σελίδων  με σκοπό την τουριστική προβολή του νησιού. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται σχεδόν στα 2.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 16%.
Πηγή: http://www.tornosnews.gr/

No comments:

Post a Comment