Monday, June 20, 2016

Δημοφιλείς εκπομπές στη Σκιάθο

Tην πρώτη τους εξόρμηση σε ελληνικό έδαφος θα πραγματοποιήσουν οι δημοφιλείς Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης, προκειμένου να εντάξουν το νησί του Παπαδιαμάντη στην εκπομπή τους «World party».

Οι δύο παράτολμοι περιηγητές του κόσμου, θα πραγματοποιήσουν γυρίσματα στη Σκιάθο στο διάστημα από 25 έως 29 Ιουνίου, δίνοντας χρώμα ξέφρενης γιορτής στην τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν. Οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές της ομώνυμης εκπομπής του ALPHA, έχουν ήδη ζητήσει επιπλέον στοιχεία και χρήσιμες πληροφορίες για τη Σκιάθο, προκειμένου να εντάξουν τις πλέον αντιπροσωπευτικές περιοχές του νησιού στην εκπομπή τους.
Στην ίδια ρότα θα βρεθεί και ο δημοφιλής Νίκος Μάνεσης, με την εκπομπή του «60 λεπτά Ελλάδα», που επίσης προβάλλεται από τη συχνότητα του ALPHA, προκειμένου να δώσει Βορειοσποραδίτικη αύρα στους φίλους των ταξιδιών. Ο Νίκος Μάνεσης θα βρεθεί στο ίδιο νησί την ερχόμενη εβδομάδα, μεταξύ 21 και 24 Ιουνίου, προκειμένου να καταγράψει με την κάμερα της εκπομπής του, εικόνες της Σκιάθου, ενώ στο μεταξύ έχει προηγηθεί η ανάλογη προετοιμασία προκειμένου η κάμερα της εκπομπής να καταγράψει τις ομορφιές του νησιού.

Πηγή: www.taxydromos.gr

No comments:

Post a Comment