Tuesday, January 17, 2017

Ποδαρικό με νίκη θέλει να κάνει ο ΑΟ Σκιάθου

Μετρώντας ήδη ένα μήνα αποχής από επίσημες δραστηριότητες,
είτε λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είτε λόγω της επιδρομής της ‘Αριάδνης’ σε ολόκληρη την Μαγνησία, τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας από χθες επέστρεψαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Την περασμένη εβδομάδα ελάχιστες ήταν οι ομάδες που μπόρεσαν να προπονηθούν κανονικά μιας και το χιόνι είχε καλύψει το σύνολο των γηπέδων του νομού μας ενώ υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ήταν αδύνατη ακόμη και η προσέγγιση των προπονητών και των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο!!!
Αρκετές ομάδες αρκέστηκαν στο να κάνουν την προπόνηση τους είτε σε κάποιο κλειστό χώρο είτε σε κάποιο γυμναστήριο ενώ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου που ‘μετακόμισε’ σε γήπεδο της Λάρισας για την πραγματοποίηση των προπονήσεων μιας και το γήπεδο του Στεφανοβικείου είχε καλυφθεί με πάνω από 50 εκατοστά χιόνι!
Άγνωστο είναι όμως ακόμη στις ομάδες για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος τους το προσεχές Σαββατοκύριακο μιας και η ΕΠΣΘ δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος. Τα σενάρια είναι πολλά μιας και υπάρχουν πλέον δύο αγωνιστικές που αναβλήθηκαν για την Α’ΕΠΣΘ, μια για την Β’ΕΠΣΘ καθώς και τα παιχνίδια των ημιτελικών του κυπέλλου που και αυτά πλέον εκκρεμούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανότερο σενάριο είναι να πραγματοποιηθεί η 15η αγωνιστική στην Α’ΕΠΣΘ και η 14η που και αυτή εκκρεμεί να γίνει εμβόλιμα κάποια Τετάρτη πριν τις γιορτές των Αποκριών, η Β’ΕΠΣΘ να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε δηλαδή την 11η αγωνιστική ενώ τα μάτς του κυπέλλου να γίνουν και αυτά Τετάρτη.
Το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα οι ομάδες θα έχουν ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Ο Σκιάθου ‘χρωστάει’ ακόμη ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Μελισσατίκων που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου χωρίς βέβαια να έχει ορισθεί ακόμη η ημερομηνία διεξαγωγής του.
14η Αγωνιστική
Πρωτεσίλαος-Α.Ε. Διμηνίου
Α.Ο Σκιάθου-Απόλλων Καναλίων
Ηρακλής Β.-Αγ. Παρασκευή
Θησέας-Πύρασος
Γ.Σ. Αλμυρού-Σαρακηνός
Άρης-Αίας
Διαγόρας-Σκόπελος
Παγασητικός-Ακρόπολη
15η Αγωνιστική
Α.Ε. Διμηνίου-Απόλλων
Αγ. Παρασκευή-Πρωτεσίλαος
Πύρασος-Α.Ο Σκιάθου
Σαρακηνός-Ηρακλής Β.
Αίας-Θησέας
Σκόπελος-Γ.Σ. Αλμυρού
Ακρόπολη-Άρης
Παγασητικός-Διαγόρας
πηγή: skiathoslife.gr

No comments:

Post a Comment