Monday, March 27, 2017

«Ολοι μαζί Σκιάθος Καθαρή» από 26 Μαρτίου – 2 Απριλίου

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά o Πολιτιστικός Σύλλογός «Η Σκιάθος» έχει αναλάβει τη διοργάνωση του περιβαλλοντικού προγράμματος  «ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΑΘΑΡΗ»,  που για φέτος ορίστηκε 26 Μαρτίου-2 Απριλίου, με τη συμμετοχή,
 εθελοντών, της Λιμενικής Αρχής, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, των Σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των Συλλόγων και την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου. Στο διάστημα της δράσης έχει προγραμματιστεί ο καθαρισμός 18 παραλιών και περιοχών.
Η δράση θα κορυφωθεί την Κυριακή 2 Απριλίου συμμετέχοντας στην πανελλήνια εθελοντική καμπάνια καθαρισμού  »Let’s Do It». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη περιβαλλοντική δράση σε παγκόσμια κλίμακα, αφού κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη καθαρίζουν τις χώρες τους. Φέτος διοργανώνεται για πέμπτη φορά στη χώρα μας,  με τους εθελοντές της Σκιάθου να συμμετέχουν δυναμικά από την πρώτη χρονιά.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» ζητάει την υποστήριξή  με τη διάθεση εργατικού δυναμικού ή/και προσφορά μεταφορικού μέσου.


No comments:

Post a Comment