Thursday, March 30, 2017

Έρχεται το Skiathos Palace Cup 2017

Ο Ναυτικός όμιλος Σκιάθου, ο τοπικός οικοδεσπότης του αγώνα ήδη ετοιμάζει συμμετοχές για τη δεύτερη έκδοση του  Skiathos palace cup.

Στην οργανωτική ομάδα του αγώνα βρίσκονται για μια ακόμη φορά δύο ναυτικοί όμιλοι. Ο ιστιοπλοϊκός όμιλος Πειραιά και ο Ναυτικός όμιλος Σκιάθου που αναμένεται να δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα  τόσο μέσα όσο και έξω από τη θάλασσα. Ένα αποτέλεσμα που αναμένεται να απογειώσει την εμπειρία των συμμετεχόντων στον αγώνα και το skiathos palace cup να γίνει θεσμός για το νησί.
Ο Ναυτικός όμιλος Σκιάθου ιδρύθηκε το 1983 από μια ομάδα ανθρώπων που τους ένωνε η αγάπη για τη θάλασσα και το ναυταθλητισμό . Οι Σκιαθίτες άλλωστε ήταν πάντα ναυτικοί και  η Σκιάθος ένα νησί με λαμπρή ναυτική παράδοση. Για κάποια χρόνια ο όμιλος  έμεινε ανενεργός και το 2014 ξεκίνησε να γράφεται η νέα σελίδα του  ΝΟΣ. Όραμα του να παραμένει ενεργός και δραστήριος όλο το χρόνο διατηρώντας τμήματα ιστιοπλοΐας  και άθλησης αλλά και οργανώνοντας και συμμετέχοντας σε αγώνες . Στόχος του ομίλου να γίνει ο ναυταθλητισμός  μέρος της ζωής των κατοίκων της Σκιάθου αλλά και το νησί προορισμός για ιστιοπλοΐα και γιώτιγκ.
πηγή: www.skiathoslife.gr

No comments:

Post a Comment