Thursday, March 1, 2012

George Clooney: "Πραγματικά χέστ@κα εάν με λένε gay"


Ο George Clooney νιώθει άνετα με τον εαυτό του και δεν δίνει δεκάρα για τις γλώσσες που διαδίδουν ότι είναι γκέι...

"Θα ήταν πραγματικά πολύ αστείο να βγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι και να διαψεύδω όλα τα δημοσιεύματα που με αφορούν σχετικά με την προσωπική μου ζωή, ιδίως εάν αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τι να πω, αυτά είναι ψέματα; Θα ήταν άδικο και για μένα και για τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους", δήλωσε στο περιοδικό Advocate, τονίζοντας πώς όλο το θέμα είναι αστείο.
"Η προσωπική μου ζωή είναι αυτό ακριβώς που λέει και η λέξη: προσωπική. Και στην τελικά ποιον αφορά και ποιον πειράζει εάν είμαι gay; Θα πεθάνω και θα εξακολουθήσουν να λένε ότι είμαι gay! Χέστ@κα!", είπε χαρακτηριστικά.
Ο ηθοποιός επισήμανε επίσης την υποστήριξή του στους γάμους μεταξύ των ομοφυλοφίλων προτού η Πρόταση 8, που αναγνωρίζει μόνο το γάμο μεταξύ αντρών και γυναικών, γίνει Νόμος της πολιτείας της Καλιφόρνιας (1998).  
"Κατέληξα στο συμπέρασμα πως κάθε φορά που αγωνιζόμαστε υπέρ της ισότητας, στεκόμαστε στη λάθος πλευρά", είπε διευκρινίζοντας ότι το ίδιο είχε συμβεί και με το ζήτημα των αφροαμερικάνων. "Οι Αμερικανοί δεν ήθελαν να γίνονται δεκτοί στο στρατό ούτε και να παντρεύονται μεταξύ τους έγχρωμοι και λευκοί".
"Κάποια ημέρα ο αγώνας για την ανισότητα στους γάμους θα είναι αρχαία ιστορία", είπε αστειευόμενος.
Τέλος, ο σταρ του Hollywood μίλησε και για τη σχέση του με τον Brad Pitt, τονίζοντας πώς δεν κάνουν ιδιαίτερη παρέα, αλλά χάρηκε ιδιαίτερα που πέρασε λίγο χρόνο μαζί του τελευταία. "Δεν τον θαυμάζω μόνο για την προσωπικότητά του και για το ταλέντο του, αλλά και για τα όσα προσφέρει στην κοινωνία. Νιώθω περήφανος που είμαι φίλος του".
source: cosmo.gr

No comments:

Post a Comment