Thursday, April 5, 2012

Σκιάθος - καταγγελία πολίτη για την Δημοτική Ανυπαρξία

Σε μία εβδομάδα έρχεται Πάσχα και δεν έχουν κανει τίποτα , ο Δημαρχος στην κοσμάρα του , ο Αντιδήμαρχος δεν κάνει τίποτα μονο μιλαει στο κινητο για να δειχνει οτι νοιάζεται αλλα στην πραγματικότητα γλείφει κανενα ανώτερο για κανενα ρουσφέτι δικό του ..



 , η κα Αντιδημαρχέσα πέρασε και δεν άγγιξε , ο κος Καραστατηρας Κυριακος βγαίνει βόλτα στην παραλιακη και καμαρωνει κιολας ,ηθελα να μαθω δεν ντρεπετε που σκοντάφτει σε λακουβες και πέτρες , ο κος Ζλατουδης εργάζεται στις αχλαδιες και γλειφει για να παρει καλυτερη θεση στις επομενες εκλογες (μην γλειφεις το μονο που θα πάρεις είναι το μπούλο), ο κος Αιβαλιότης Κωστ. άνοιξε τωρα ο καιρος και βγηκε σεργιάνι στο λιμάνι τον χειμωνα ουτε που ειχε φανεί , ο κος Κόλλιας άφαντος κε Κολλια κανατε κατι για το νησι φετος?ο κος Χαλκιας Ν.καφε και εφε απ τα σχολεια δεν περναει που ειναι κι υπευθυνος αντε νικολο κολουτσο σε λιγο θ ανοιξει και το πορτο φινο που ειναι το στεκι σου , κε Πασχάλη Πασχαλη tragic εγινες πρόεδρος του Λιμενικου ποιον εγλειψες ?κε Πασχάλη Απόστολε για μπαράκια και βόλτες καλός ίσε για δημοτικός συμβουλος δεν κανεις και μην το σκεφτεσαι καν να κατεβεις στις επομενες , κε Πατσά ησασταν στη σκιάθο ολο το χειμωνα γιατι δεν φανηκατε πουθενα μονο την φωνουλα σας ακουμε που και που στα συμβουλια , κε Μαθηνε κανε και καμια αναναεωση στην ιστοσελιδα του δημου ,Τι δεν πληρωθηκες καλα ? τα λεφτα που πηρες κανουν για 15ο ιστοσελίδες,κε Φωτη Κοφινα προτείνετε τρόπους επιλυσης της κρισης και ασε τα κεφενεια ,Κε Τσολα ειστε επιστημων θελουμε απο εσας τουλαχιστον σοβαρότητα το ιδιο και απο τον κο Πρεβεζάνο , κα Φιλαρετινα δωστε λυσεις και οχι σενεχεις αποριψεις ετσι δεν θα παμε ποτε μπροστα, κε Τρακόσα ειστε ωραίος αλα δεν φτανετε και δεν εχετε και στηριξη ,κα Κανταρακια ειστε βροντερο παρων του συμβουλιου αλλα οι προτασεις σας δεν φτάνουν ,κε Μασουρο Χρ χρεωθηκατε με την μη πραγματοποιηση και λειτουργια του ιππικου ομιλου αν γνωριζετε κατι πειτε το αλλλιως ειναι αποτυχια δικια σας ,κε Καραστατηρα γεώργιε ειστε εκτος τοπου και χρονου μην ασχολεισε και πολυ με την Παπαρηγα αυτη μπορει να λεει αλλα εχει τα εκατομυριακια της στην ελβετια,κε Ζυμαρικόπουλε σωστη αποψη εχετε αλλα περιμενουμε πιο πολλα απο εσας . Εχετ ετο νησι μας στα χερια σας μην καταστρεφετε το μελλον των παιδιων μας ξεκινηστε να κανετε εργα και πραξεις και οχι παχυα λογια και αντιρησεις κοντρες καταγγελιες μυνησεις κτλ ,Ηρθε Πασχα και ερχεται και καλοκαιρινη περιοδο. 


γράμμα από αναγνώστη

2 comments:

  1. Ζαχαρίας ΜαθηνόςApril 5, 2012 at 9:37 PM

    "κε Μαθηνε κανε και καμια αναναεωση στην ιστοσελιδα του δημου ,Τι δεν πληρωθηκες καλα ? τα λεφτα που πηρες κανουν για 15ο ιστοσελίδες"

    Τι ανανάνεωση εννοείτε κύριε Ανώνυμε? Προφανώς έχετε μπερδέψει τον ανανά με την ανανέωση! Τι γνωρίζετε για τις υπηρεσίες που παρέχω και με τι κριτήρια και τι γνώσεις τις αξιολογείτε? Θα χαρώ να ακούσω προτάσεις. Αλλά όχι ανώνυμα, σεβαστή η γνώμη σας αλλά τουλάχιστον αποκτήστε το θάρρος της ύπαρξής σας.

    Και κάπου αλλού μέσα στο άθλιο ανώνυμο blog σας διάβασα για την στήριξη την τοπικής αγοράς! Βλέπω όμως ότι τις ιστοσελίδες σας ΑΛΛΟΥ τις φτιάχνετε!! Μήπως εννοείτε να στηρίξουμε αποκλειστικά εσάς? Αν επιθυμείτε την βοήθεια μας για να ξελασπώσετε από την κακή σας διαχείριση, μπορείτε άπλα να το ζητήσετε? Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κατηγορείτε τον περίγυρό σας και την τοπική αρχή μόνο και μόνο για να δικαιολογείτε στον εαυτό σας την ανικανότητα σας. Αλλά και πάλι αν αυτό σας κάνει να νοιώθετε καλύτερα είναι δικαίωμα σας! δεν είμαι ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος για να εκτιμήσω για ποιο λόγο αρέσκεστε στο να σπαταλάτε τον χρόνο σας κατηγορώντας και συκοφαντώντας ανώνυμα? Νομίζετε ότι αυτό θα βοηθήσει το νησί μας? Σας συμβουλεύω να απευθυνθείτε σε ειδικούς, ίσως μπορέσουν να σας βοηθήσουν! Προς το παρόν κύριε Ανώνυμε, και μέχρι να αποκτήσετε όνομα είσαστε ΛΙΓΟΣ και δεν σας υπολήπτομαι επί της ουσίας.

    Ζαχαρίας Μαθηνός

    ReplyDelete
  2. ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ Σ ΑΥΤΟ ,ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΕΛΗΣ ,ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΛΑΧΝΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΚΠΟΤ ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ,ΕΔΩ ΕΜΕΙς ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ,ΠΗΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΡΟΓΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ,ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ,ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΦΥΛΑΓΕΣΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ,ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ .ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ,ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ReplyDelete