Thursday, October 9, 2014

Στα μέσα Νοεμβρίου ανοίγει στο Πεκίνο το Sunrise Kempinski Hotel

Ο διεθνής Τύπος μάλλον δίκαια του απονείμει τον τίτλο του πιο «απίστευτου» ξενοδοχείου για το 2014! Το Sunrise Kempinski Hotel (φωτογραφίες) ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του στις 17 Νοεμβρίου.

Βρίσκεται 60 χιλιόμετρα έξω από το κέντρο του Πεκίνου, στην όχθη της λίμνης Yanqi και είναι κτισμένο σε… πρωτοποριακό στυλ.
Το καταπληκτικό αυτό ξενοδοχείο έχει ύψος 97 μέτρα, διαθέτει 21 ορόφους και 306 δωμάτια και σουίτες. Το συγκρότημα διαθέτει εννέα εστιατόρια και bars, 13 αίθουσες συνεδρίων, το Kempinski The Spa και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής.
KEMPINSKI2KEMPINSKI3KEMPINSKI4KEMPINSKI5KEMPINSKI6
Το σχήμα του ξενοδοχείου μοιάζει με τον «ανατέλλοντα ήλιο», ο οποίος συμβολίζει την ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία της Κίνας, ενώ η είσοδός του έχει το σχήμα του στόματος ψαριού, σύμβολο ευημερίας για τους Κινέζους.
Τη διαφορά στο Sunrise Kempinski κάνουν τα 10.000 γυάλινα πάνελ που καλύπτουν την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου και είναι έτσι τοποθετημένα, ώστε το πάνω μέρος να αντανακλά τον ουρανό, το μεσαίο μέρος το κοντινό βουνό και τέλος, το κάτω μέρος αντανακλά την παρακείμενη λίμνη!
Η εταιρεία στην οποία ανήκει το πέντε αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα αναφέρει ότι χρειάστηκαν 24 μήνες για την κατασκευή του, για την οποία εργάστηκαν 9.300 εργάτες!
H ελβετογερμανική αλυσίδα Kempinski Hotels, που ιδρύθηκε το 1897, διαχειρίζεται (management) 75 5άστερα ξενοδοχεία σε 30 χώρες.
Πηγή: http://www.e-travelnews.gr/

No comments:

Post a Comment