Sunday, October 26, 2014

8 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ


10-sex-dealbreakersΤο να ξεπεράσεις την πρώην σου είναι ένα από τα μεγάλα διλήμματα του ανδρισμού. Ο χωρισμός είναι μια γρήγορη και δύσκολη διαδικασία η οποία μπορεί να περιπλέξει σχεδόν όλα τα κοινά πράγματα που είχατε μαζί, όπως οι φίλοι, τα αγαπημένα στέκια και οι χώροι διαβίωσης. Ίσως το πιο απογοητευτικό πράγμα σε έναν χωρισμό – εκτός του ότι δεν είστε πλέον μαζί – είναι να καταφέρεις να κάψεις όλες τις αναμνήσεις που είχατε μαζί. Ακόμα κι αν σε απάτησε ή το αντίθετο.

1. Κομήσου με άλλη γυναίκα
Η πιο αλάνθαστη μέθοδος για να ξεπεράσεις την πρώην σου είναι να κοιμηθείς με άλλη γυναίκα. Είναι ο γρηγορότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να την βγάλεις έξω από το σύστημα σου. Συνήθως αυτό που σε τρώει περισσότερο σε έναν χωρισμό, είναι η σκέψη για το αν θα βρεις άλλη σύντροφο και πότε θα γίνει αυτό. Αν βρεις μια κοπέλα και κοιμηθείς μαζί της, όλες αυτές οι σκέψεις θα φύγουν σε χρόνο μηδέν.

2. Εξερεύνησε τις ευκαιρίες της ελευθερίας
Οι σχέσεις είναι ένας συμβιβασμός. Το να είσαι ελεύθερος σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ότι σου κατέβει στο μυαλό. Οι αλυσίδες βγήκαν από τον λαιμό και τώρα μπορείς να κάθεσαι όλο το βράδυ ξύπνιος, να κοιτάς άνετος τις γκόμενες που περνάν, να περνάς περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου ή να κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και να λιώνεις στους αγώνες μπάσκετ ή στο gaming. Λαμβάνοντας όλη την ευχαρίστηση που θα μπορούσες να πάρεις από αυτά τα πράγματα, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την πρώην σου. Χαλάρωσε και πέρνα καλά.

3. Θυμήσου τις κακές στιγμές
Ένα αρκετά κοινό πράγμα που συμβαίνει σχεδόν σε κάθε άνδρα μετά από έναν χωρισμό, είναι όλες αυτές οι σκέψεις που μπαίνουν στο κεφάλι του. Εκεί που κάθεσαι, ξαφνικά θυμάσαι ένα αστείο ή κάποια στιγμή που περάσατε καλά. Στη συνέχεια, χαμογελάς, σκέφτεσαι όλα αυτά τα ωραία που κάνατε επί τον καιρό που ήσασταν μαζί, έχεις φαντασιώσεις για την καταπληκτική σεξουαλική ζωή που είχατε, και όλα πάνε στράφι.
Ξέχασε τα όλα αυτά, βγάλτα από το μυαλό σου και ξεκίνα να σκέφτεσαι όλα αυτά που σε έκαναν έξαλλο. Τον λόγο για τον οποίο χωρίσατε, αυτά που έλεγε για έναν από τους φίλους σου, για τους γονείς σου, για οτιδήποτε τέλος πάντων.

4. Πέρνα χρόνο με τους φίλους σου
Ένα από τα λίγα-πολλά που έπρεπε να θυσιάσεις στην δεσμευμένη σου σχέση ήταν οι φίλοι σου. Οι κοπέλες είναι χρόνο-ληστές, πάντα άπληστες για όλο και περισσότερο χρόνο μαζί σου. Πάντα θέλουν να εστιάζεις την προσοχή σου σε αυτές. Αλλά τώρα που είσαι ελεύθερος, είναι ο κατάλληλος καιρός για να επανασυνδεθείς με την τσακαλοπαρέα, να περάσετε χρόνο μαζί και να διασκεδάσεις με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Και δεν είναι μόνο η διασκέδαση, η παρέα με τους φίλους είναι μια από τα πιο σημαντικά πράγματα για να καταφέρεις να ξεπεράσεις την πρώην σου.

5. Μην προσπαθήσεις να πάρεις τα πράγματα που της έδωσες πίσω
Με την ίδια λογική, δεν θέλεις να πάρεις τα πράγματα σου πίσω, απλά δεν μπορείς να επιτρέψεις τον εαυτό σου να μην την ξανά δει. Ξέχασε τα πράγματα που της έκανες δώρο, τα 50 ευρώ που έδωσες για να της αγοράσεις εκείνο το δώρο, είναι μηδενικά σε σχέση με τα συναισθήματα σου τα οποία θα διαλυθούν μόλις την ξανά δεις.

6. Ξεκίνα να γυμνάζεσαι
Από ένα πράγμα μπορείς να πάρεις και να καταφέρεις πολλά. Αφού είσαι πλέον ελεύθερος, έχεις όλο το χρόνο του κόσμου για να κάνεις ότι θέλεις. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι, τρεις από αυτούς είναι: α) για να ξεσπάς όλο τον θυμό σου στην γυμναστική και την κούραση, β) για να μην σπαταλάς άδικα τις ώρες σου και γ), για να δει μετά από λίγο καιρό τη παλικάρι άφησε πίσω της.
7. Μην έρθεις σε επικοινωνία μαζί της
Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή για να καταφέρεις να την ξεπεράσεις. Αν την πετύχεις κάπου έξω, παίξτο κρύα γαλοπούλα. Μην της μιλάς, μην την χαιρετάς, μην της δίνεις σημασία και προσπάθησε να μην την σκέφτεσαι. Αν σου μιλήσει, τότε χαμογέλα, πες της ένα γεια και φύγε. Αν σηκώσεις το τηλέφωνο να την πάρεις, τότε θα ξεκινήσεις να της λες πόσο σου λείπει, όταν άλλαξες και έγινες άλλος άνθρωπος, ότι αν τα ξαναβρείτε θα είσαι καλύτερος. Όχι, μην το κάνεις. Εκτός του ότι με αυτό τον τρόπο δείχνεις πόσο απελπισμένος είσαι, θα δώσεις υποσχέσεις και όρκους που δεν θα μπορείς να κρατήσεις (αν τα βρείτε).

8. Δεν ήταν τέλεια
Σταμάτα να νομίζεις πως η πρώην σου ήταν ένα δώρο του θεού για τους άνδρες. Δεν ήταν τέλεια. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ήταν καν κοντά στο τέλειο. Κάνε μια λίστα με τα ενοχλητικά χαρακτηριστικά της και άσε τους φίλους σου να την βρίζουν και να λένε όλα αυτά που δεν τους άρεσαν πάνω της. Υπάρχουν σίγουρα καλύτερες και πιο όμορφες από αυτήν, δεν ήταν και η Scarlett.

homeboy.gr


No comments:

Post a Comment