Monday, April 2, 2012

Σκιάθος - Ντροπή. Πάρτε θέσεις εκεί στον Δήμο Σκίαθου

Ντροπή, ντροπή ντροπή. Μα καλά κύριοι εκεί στον Δήμο. Πότε θα πάρετε θέση για όλα αύτα που γίνονται? 
Θα μας πείτε επιτέλους? 




Ακόμα ένα μεγάλο έργο, αυτό του ιππικού ομίλου δεν πραγματοποιήθηκε...

Τα στενά, οι δρόμοι και οι παραλίες είναι σε χάλια κατάσταση. Θα μας πείτε τι γίνεται. Σε μία βόλτα που έκανα σήμερα στα στενά του νησιού και σε μεγάλους δρόμους, όπως αυτό που πηγαίνει στο αεροδρόμιο όλα ήταν γκρεμισμένα. Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι εκλεχθήκατε για να παράγεται έργο και όχι για να τα τσεπόνετε και να κάνεται τους ωραίους. Μήπως θέλετε να αρχίζουμε να φωνάζουμε έξω από το δημαρχείο για να κατλάβεται τι γίνεται.
Είμαστε αγανακτησμένοι με όλα μη μας αναγκάζεται να παραφερθούμε.
Σε μία εβδομάδα έχουμα Πάσχα και ακόμα τίποτα δεν δείχνει ότι κάτι κινήται. Ντροπή βέβαια σε αυτούς που πετάνε σκουπίδια δίπλα στους κάδους και σε άκυρα σημεία των δρόμων. Πότε αυτοί οι ανεύθυνοι θα καταλάβουν τι κακό κάνουν στο νησί. Αν δεν μπορούν να το καταλάβουν μόνοι τους κάντε τους εσείς οι άλλοι να το καταλάβουν. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Κύριοι εκεί στον δήμο ξεκινήστε τα έργα πριν να είναι αργά.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

skiathos-news.blogspot.com

1 comment:

  1. Σε μία εβδομάδα έρχεται Πάσχα και δεν έχουν κανει τίποτα , ο Δημαρχος στην κοσμάρα του , ο Αντιδήμαρχος δεν κάνει τίποτα μονο μιλαει στο κινητο για να δειχνει οτι νοιάζεται αλλα στην πραγματικότητα γλείφει κανενα ανώτερο για κανενα ρουσφέτι δικό του , η κα Αντιδημαρχέσα πέρασε και δεν άγγιξε , ο κος Καραστατηρας Κυριακος βγαίνει βόλτα στην παραλιακη και καμαρωνει κιολας ,ηθελα να μαθω δεν ντρεπετε που σκοντάφτει σε λακουβες και πέτρες , ο κος Ζλατουδης εργάζεται στις αχλαδιες και γλειφει για να παρει καλυτερη θεση στις επομενες εκλογες (μην γλειφεις το μονο που θα πάρεις είναι το μπούλο), ο κος Αιβαλιότης Κωστ. άνοιξε τωρα ο καιρος και βγηκε σεργιάνι στο λιμάνι τον χειμωνα ουτε που ειχε φανεί , ο κος Κόλλιας άφαντος κε Κολλια κανατε κατι για το νησι φετος?ο κος Χαλκιας Ν.καφε και εφε απ τα σχολεια δεν περναει που ειναι κι υπευθυνος αντε νικολο κολουτσο σε λιγο θ ανοιξει και το πορτο φινο που ειναι το στεκι σου , κε Πασχάλη Πασχαλη tragic εγινες πρόεδρος του Λιμενικου ποιον εγλειψες ?κε Πασχάλη Απόστολε για μπαράκια και βόλτες καλός ίσε για δημοτικός συμβουλος δεν κανεις και μην το σκεφτεσαι καν να κατεβεις στις επομενες , κε Πατσά ησασταν στη σκιάθο ολο το χειμωνα γιατι δεν φανηκατε πουθενα μονο την φωνουλα σας ακουμε που και που στα συμβουλια , κε Μαθηνε κανε και καμια αναναεωση στην ιστοσελιδα του δημου ,Τι δεν πληρωθηκες καλα ? τα λεφτα που πηρες κανουν για 15ο ιστοσελίδες,κε Φωτη Κοφινα προτείνετε τρόπους επιλυσης της κρισης και ασε τα κεφενεια ,Κε Τσολα ειστε επιστημων θελουμε απο εσας τουλαχιστον σοβαρότητα το ιδιο και απο τον κο Πρεβεζάνο , κα Φιλαρετινα δωστε λυσεις και οχι σενεχεις αποριψεις ετσι δεν θα παμε ποτε μπροστα, κε Τρακόσα ειστε ωραίος αλα δεν φτανετε και δεν εχετε και στηριξη ,κα Κανταρακια ειστε βροντερο παρων του συμβουλιου αλλα οι προτασεις σας δεν φτάνουν ,κε Μασουρο Χρ χρεωθηκατε με την μη πραγματοποιηση και λειτουργια του ιππικου ομιλου αν γνωριζετε κατι πειτε το αλλλιως ειναι αποτυχια δικια σας ,κε Καραστατηρα γεώργιε ειστε εκτος τοπου και χρονου μην ασχολεισε και πολυ με την Παπαρηγα αυτη μπορει να λεει αλλα εχει τα εκατομυριακια της στην ελβετια,κε Ζυμαρικόπουλε σωστη αποψη εχετε αλλα περιμενουμε πιο πολλα απο εσας . Εχετ ετο νησι μας στα χερια σας μην καταστρεφετε το μελλον των παιδιων μας ξεκινηστε να κανετε εργα και πραξεις και οχι παχυα λογια και αντιρησεις κοντρες καταγγελιες μυνησεις κτλ ,Ηρθε Πασχα και ερχεται και καλοκαιρινη περιοδο.

    ReplyDelete