Wednesday, September 5, 2012

Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν οι συγγενείς του ισπανού..

fotos 145Ισπανός 55 ετών με Βελγική υπηκοότητα, κάτοικος Βρυξελλών, εξαφανίστηκε στην Σκιάθο από την 22 Αυγούστου. Ονομάζεται Χοσέ Μαρία Μπενίτο Σάντσεθ. Την 22 Αυγούστου, βγήκε για μια βόλτα γύρω στις 13:00 στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όπου διέμενε για διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους του.
Από τότε αγνοείται. Δεν κατάφερε να γυρίσει.Έφυγε χωρίς καπέλο χωρίς γυαλιά ηλίου και με απλές σαγιονάρες, δηλαδή εντελώς απροετοίμαστος για μια μεγάλη βόλτα μέσα στο καταμεσήμερο. Είναι πολύ πιθανό ότι η έκθεση στον καυτό ήλιο εκείνης της ώρας και ημέρας προκάλεσε εγκεφαλικό επεισόδιο που του επέφερε αμνησία, με αποτέλεσμα τώρα να περιφέρεται χωρίς χρήματα εντός η εκτός Σκιάθου χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι ή τι κάνει εκεί όπου βρίσκεται. Σε μια τέτοια κατάσταση, είναι πολύ πιθανόν να φοβάται τον κόσμο και να κρύβεται.Η αστυνομία η Πυροσβεστική καθώς επίσης οι ειδικές δυνάμεις με την βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου έψαξαν στα περίχωρα εντατικά για τις πρώτες 3 μέρες. Ένα μισθωμένο ιδιωτικό ελικόπτερο συμμετείχε επίσης στην έρευνα.

Δυστυχώς, όλη αυτή η προσπάθεια δεν ήταν επιτυχής για να βρεθεί ο Χοσέ Μπενίτο.Ο Χοσέ Μπενίτο δεν έχει μαζί του τα φάρμακα που χρειάζεται για τα προβλήματα καρδιάς και υπέρτασης. Χωρίς ιατρική περίθαλψη η ζωή του διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.Όταν ο Χοσέ Μπενίτο εξαφανίστηκε φορούσε βερμούδα, λευκό κοντομάνικο πουκάμισο με θαλασιά ρίγα και σαγιονάρες. Είναι μέσου ύψους, και βάρους και έχει σκούρα μαλλιά και γκρίζο μούσι.Παράκληση να αναφερθεί άμεσα στην αστυνομία η οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Χοσέ Μπενίτο. Οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας.
Παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή στο 6976196389 (Θάνος) ή την αστυνομία της Σκιάθου.

No comments:

Post a Comment